Genel
Giriş Tarihi : 09-02-2022 15:38   Güncelleme : 09-02-2022 15:38

LC Haber Ajansı’na değer katıyorlar

Sakarya Rizeliler Derneği eski Başkanı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Belpaş Park54 Müdürü Metin Ülgen ile Sakarya Ordulular Derneği eski Başkanı ve Sakarya İl Özel İdaresi eski Müdürü emekli Okul Müdürü Namık Aydın, LC Haber Ajansı’nı ziyaret ettiler

LC Haber Ajansı’na değer katıyorlar

Sakarya Rizeliler Derneği eski Başkanı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Belpaş Park54 Müdürü Metin Ülgen ile Sakarya Ordulular Derneği eski Başkanı ve Sakarya İl Özel İdaresi eski Müdürü emekli Okul Müdürü Namık Aydın, LC Haber Ajansı’nı ziyaret ettiler.

Ajans hakkında bilgiler alarak gündeme ilişkin değerlendirmeler de bulunan Metin Ülgen ve Namık Aydın, Levent Candan’ı severek takip ettiklerini belirterek, ajansın son hâlini çok beğendiklerini ifade ettiler. Ülgen ve Aydın, ” Çalışmalarınızı takip ediyor ve taktir ediyoruz. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz.” şeklinde başarı dileklerini iletti.

LC Haber Ajansı sahibi Levent Candan, dost, arkadaş ve büyüklerinin, Sakarya’nın içinde önemli görevler yapmış değerli insanların, onur ve gurur verici konuşmalarından memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Daha yolun başındayız, eksiklerimiz var ve bunun bilincinde olarak en doğru ve de en iyisini yapmak için çaba gösteriyoruz. Allah’ın izniyle LC Haber Ajansı büyüyecek ve çok daha iyi hizmetler de bulunmayı sürdürecektir” dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni