Genel
Giriş Tarihi : 19-04-2022 15:27   Güncelleme : 19-04-2022 15:27

Kervankıran: Ülkenin Kaynakları Peşkeş Çekilemez!

Zafer Partisi Sakarya İl Başkanlığı Kadın Kolları Teşkilatı, Ramazan Ay'ı münasebetiyle iftar programı düzenledi

Kervankıran: Ülkenin Kaynakları Peşkeş Çekilemez!

Zafer Partisi Sakarya İl Başkanlığı Kadın Kolları Teşkilatı, Ramazan Ay'ı münasebetiyle iftar programı düzenledi.

Zafer Partisi Sakarya iftarına İl Başkanı Hüdaverdi Kervankıran başta olmak üzere, İl Başkan Yardımcısı Yıldıray Eraslan, Kadın Kolları Başkanı Nahide Dursun, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ferda Kurt, Halkla İlişkiler Başkanı Önder Çınar, STK Sorumlusu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Özsoy, Seçim ve Hukuk İşleri ile Sosyal Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tuğçe Nisa Akkoç, İl Sekreteri Mahmura Uzunoğlu, Türk Dünyası Şehit Ailelerinden Sorumlu İsmet Kalkan, Teşkilat Sorumlusu Başkan Ali Uzun, Üretim ve Tüketim Sorumlusu Serkan Över, Spordan Sorumlusu Fatih Yolcu, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Özen, Mahalli İdarelerden Sorumlu Murat Şükrü Sincar, İl Muhasibi İsmail Kurt ve Arge’den Sorumlu Halil İbrahim Şakar yer aldı.

Sığınmacı veya Mülteci istemiyoruz

Meşhur Uykulukçu Resul Usta (Bizim Aperatif)’de düzenlenen iftar programı sonrası açıklamalarda bulunan Zafer Partisi Sakarya İl Başkanı Hüdaverdi Kervankıran, ” Ülkemizde yaşayan 5.3 milyon Suriyeli sığınmacının Türkiye için ne kadar ağır bir ekonomik, politik, kültürel ve jeopolitik yük olduğu Türk halkı tarafından biliniyor. Türk halkının kendilerine göstermiş olduğu şefkate karşı olumlu cevap verdiklerini söylememiz ne yazık ki mümkün değil. Bir Türk’ün bence gayet haklı olan sitemine karşı medyada bir muz kampanyası başlatan Suriyeli sığınmacıların, ülkemizi sevmedikleri ve Türk halkından hiç hoşlanmadıkları ortaya çıkmış durumda. Zafer Partisi, bütün Türkiye’de bir imza kampanyası başlatıyor. Bu imza kampanyasının asıl amacı ise Suriyelilerin, ülkelerine dönmesi için Türk halkının desteğini almaktır. Bizi sevmeyenleri biz de sevmiyoruz. Bir an önce ülkelerine dönmeleri için elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyoruz." dedi.

Türk Milleti’ne gelince para yok!

Zafer Partisi olarak toplumun gündemine 7 aydan beri tüm ambargolara rağmen bütün imkan ve kabiliyetleri kullanarak sorunlar için çözüm önerileri getirmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Kervankıran, "Türkiye’de yaşayan Türkler de insan, onlar da insani yardımdan istifade etmeli. Bu ülkeye hizmet ettiler, bu ülke için çalıştılar, vergi ödediler ve çıkan yasalara da uyudular. Şimdi haklarını istiyorlar ve bu hakkı devlet vermek durumunda. Türk milletinden çalınan paraları yurtdışından geri getirip, Türk halkına geri vereceğiz ve Türk halkının hak ettiği refahı tekrar yaşayacağı, adaleti tekrar yaşayacağı, liyakatin tekrar ön plana çıkacağı bir döneme gireceğiz.

EYT sorundan ziyade düğümdür

Gündemden düşmeyen EYT sorununa değinen Başkan Kervankıran, hükümeti hedef aldığı konuşmasında, " EYT için yok denilen paralar, ne yazık ki yatırıma dönüşmedi. Dışarıdan ayrıca borçlanılatak Suriyeli'lere harcandı. Yani EYT’lilerin parası, Türk Halkının parası buralara harcandı ve harcanmaya da devam ediyor. Türkiye’de EYT sorununu çözebilecek tek bir siyasi irade vardır; O da "Türk Devletini, Türk Milleti’ne geri vereceğiz" diyen sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ ve onun kurmuş olduğu Zafer Partisi’dir” ifadelerine yer verdi.

Zafer Partisi Sakarya İl Başkanı Hüdaverdi Kervankıran, konuşmasının sonunda milletin parasını çaldırmayacaklarını, üretime dayalı projeler oluşturacaklarını ve tüm sığınmacılar ile kaçak şekilde yurda giriş yapanları ülkelerine geri yollayacaklarını sözlerine ekledi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni