Genel
Giriş Tarihi : 25-08-2021 17:54   Güncelleme : 25-08-2021 17:54

Katlı Pazar Derneği’nden aşure dağıtım etkinliği

Katlı Pazaryeri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri öncülüğünde Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıtım etkinliği düzenlendi

Katlı Pazar Derneği’nden aşure dağıtım etkinliği

Katlı Pazaryeri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri öncülüğünde Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıtım etkinliği düzenlendi. Birçok tanınan ismin ve davetlinin katıldığı etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verilirken paylaşmanın önemine vurgu yapıldı.

Katlı Pazaryeri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği’nin Katlı Pazar’da düzenlediği Aşure Dağıtım etkinliği vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Dernek Başkanı Mehmet Demir, dernek üyeleri ve esnaf tarafından dağıtılan aşureler hijyenik koşullarda hazırlanarak vatandaşla buluştu.

Dernek Yönetici ve üyelerinin yanı sıra Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Resul Narin, Sakarya Ağrılılar Dernek Başkanı Mehmet Berke ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Deva Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Ömer Aktaş ve Yönetimi, Bağımsız Siyasetçi Ender Serbes, Sakarya Besiciler Odası Başkanı Halit Karaduman Trafik Denetleme Eğitim Büro görevlisi Polis Memuru Murat Ünal ve Adapazarı Zabıta Müdürü Ersin Kıroğlu iştirak etti.  

“Paylaştıkça çoğalıyoruz”

Dernek Başkanı Mehmet Demir gelen davetli ve vatandaşlara teşekkür ederken; “Mübarek Muharrem ayında her beraber olmanın mutluluğu içindeyiz. Bu ayın anlam ve önemine değinmek istedik ve böyle bir etkinlikte her beraber paylaşmanın bereket getirdiğini göstermek istedik. Paylaştıkça çoğalıyoruz bunun farkına vardık. Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık“ ifadelerini kullandı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni