Genel
Giriş Tarihi : 11-02-2022 11:39   Güncelleme : 11-02-2022 11:39

Kariyerli Hafız Eğitimi için ön kayıtlar 1 Mayıs’ta başlıyor

Serdivan Orhangazi Kur’an Kursu’nda verilecek olan 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Kariyerli Hafızlık Eğitimi için ön kayıtlar 1 Mayıs’ta başlıyor

Kariyerli Hafız Eğitimi için ön kayıtlar 1 Mayıs’ta başlıyor

Serdivan Orhangazi Kur’an Kursu’nda verilecek olan 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Kariyerli Hafızlık Eğitimi için ön kayıtlar 1 Mayıs’ta başlıyor. Kesin kayıtlar ise 13-24 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Futbol, Basketbol, Langırt, Sinema, Masa Hokeyi ve Gezi Organizasyonu gibi sosyal aktivitelerin de olduğu Kariyerli Hafızlık Eğitimi için Orhangazi Kur’an Kursu yöneticisi ve Öğreticisi İsmail Meraklı, Orhangazi Kur’an Kursu Dernek Başkanı İsmail Ulunç ve Uzman Kur’an Kursu Öğreticisi Emin Taranoğlu ile iletişime geçilmesi gerekiyor.

Kur’an-ı Kerim, itikat, ibadet, ahlak ve siyer dersleri ile adab-ı muaşeret derslerinin verildiği Orhangazi Kur’an Kursu’nda; Serdivan Anadolu İmam-Hatip Lisesi ile yapılan protokol çerçevesinde hafızlık temel öğrencileri 5. Sınıfı İmam-Hatip Ortaokulu’nda devam edip, öğleden önce okulda, öğleden sonra kur’an Kursu’nda eğitim görerek hafızlık temelini alacaklar ve 6. Sınıfa geçince de sınıf dondurup hafızlıklarını tamamlayabilecekler.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni