Genel
Giriş Tarihi : 21-04-2022 17:57   Güncelleme : 21-04-2022 17:57

Karadere geleneksel iftar programını gerçekleştirdi

Pandemi sebebi ile iki yıldır yapılamayan iftar programları bu yıl aynı heyecan ile başlarken Karadere Mahallesi geleneksel iftar programlarına bir yenisini daha ekledi

Karadere geleneksel iftar programını gerçekleştirdi

Pandemi sebebi ile iki yıldır yapılamayan iftar programları bu yıl aynı heyecan ile başlarken Karadere Mahallesi geleneksel iftar programlarına bir yenisini daha ekledi. Karadere Mahallesinde kurulan iftar sofrasında birçok önemli isim bir araya geldi.

Karadere Mahalle Muhtarı Ferruh Akıncık ve ekibinin organizasyonu ile düzenlenen programa; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş, Geçmiş dönem Ak Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik, Adapazarı Belediyesi Başkan yardımcısı Hilmi Kızılcık, Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yusuf İlkhun, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Hayri Balaban, Sakarya Pancar Ekicileri Kooperatif Başkanı Sabahattin Karasakal, Atatürk Lisesi Müdürü Eşref Başarı, Karadere İlköğretim Okulu Müdürü Bülent Cevher, Ferizli ilçe Jandarma Bölük Komutanı Serdar Koç, Kaynarca İlçe Jandarma Bölük Komutanı Nedim Çavuş, Söğütlü İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kemal Gündüz, Yıldırım Et Sahibi Reşit Kamil Yıldırım katılım sağlarken, meclis üyeleri, muhtarlar, medya, askeri, STK, iş camiasından tanınmış isimler, komşu köylerden gelen misafirler de yer aldı.

Muhtar Akıncık teşekkür etti

Karadere Mahallesi Muhtarı Ferruh Akıncık davet sonrası yaptığı açıklamada katılan herkese teşekkür ederek, ‘’ İftar gecemize katılarak bizleri onurlandırdınız. Bu mübarek ayda paylaşmanın önemini daha iyi anlıyoruz. Karadere Mahallesi olarak her zaman iyilikten ve paylaşmaktan yanayız. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. İki yıldır pandemi nedeniyle geleneksel iftar programımıza ara vermiştik, bu yıl nasip oldu. Hep beraber birlik beraberlik içerisinde iftarımızı yaptık. Allah tekrarını nasip etsin’’ dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni