Genel
Giriş Tarihi : 14-06-2022 14:21   Güncelleme : 14-06-2022 14:21

Kapı sektöründe bir Sakarya markası WisartDoor açıldı…

Sakarya'da kapı sektörünün güvenilir firmalarından olan Keleşoğlu Orman Ürünleri Serdivan İlçesinde Showroom açtı

Kapı sektöründe bir Sakarya markası WisartDoor açıldı…

Sakarya'da kapı sektörünün güvenilir firmalarından olan Keleşoğlu Orman Ürünleri Serdivan İlçesinde Showroom açtı.

Sakarya'da kapı sektörünün 30 yıldır güvenilir adres denildiğinde ilk akla gelen isimlerden biri olan Keleşoğlu Orman Ürünleri; Sakarya'nın Serdivan İlçesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda düzenlenen törenle birlikte Showroom açtı.

Davetliler iyi günde yalnız bırakmadılar

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Çaybaşı eski Belediye Başkanı Osman Aydın, Sakarya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanvekili Osman Aydın, Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı ve Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, Çaybaşı Merkez Mahalle Muhtarı İsmail Akgün,  Sakarya Ahde Vefa Grubu Başkan Vekili ve Koç City Plaza Mükerrem Koç, GreenDoor Genel Müdürü Ozan Yeşil, Uzunal İnşaat Mehmet Uzunal, Sil Ahşap İsmail Sil, Diş Hekimi Nadir İmamoğlu, İnan Cephe Şuayip İnan, HTC Yapı Halil Tuna, Enka Mobilya İbrahim Keleş, Bakaş İnşaat Metin Bakaş, Keleş Parke Necati Keleş, Emta İnşaat, Ziraat Bankası Yeni Camii, Ziraat Bankası Sapanca, Vakıf Bank Erenler ve Garanti Bankası Bulvar Şube Müdürleri katılım gösterdi. Açılışa katılan davetliler; Keleşoğlu Orman Ürünleri ve markası olan WisartDoor Firma sahibi İrfan Keleş'e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

WisartDoor bir Sakarya markası

GreenDoor'u parça bazında destekleyici büyük bir güç olarak gören Keleşoğlu Orman Ürünleri sahibi İrfan Keleş; “Kendi firmamızın ürettiği markamız olan WisartDoor ile alanında dünyanın en iyilerinden biri olan GreenDoor firmasıyla birlikte A'dan Z'ye her şeyi kendimiz üretiyoruz.  Kapıların imalatını tüm içerikleriyle beraber biz üretiyor ve satış sonrası desteklerini de yine biz sağlıyoruz” dedi.

KELEŞ: “Biz işimizi yaparız, işimiz bizi konuşur”

Kapı sektöründe tamamen kendi imalatları olan kaliteli ürünlerine inandıklarını ve bu konuda oldukça iddialı olduklarını belirten İrfan Keleş, kendilerini aynı zamanda çözüm ortağı olarak niteleyerek geçmiş dönemlerde yaptıkları güven dolu kaliteli hizmetlerle birlikte çok iyi referanslara sahip olduklarını kaydetti.

“Bayilikler vereceğiz”

Türkiye geneline bayilikler vereceklerini ve bu hususta sektör içinde daha iyi noktalara geleceklerine inandığını belirten İrfan Keleş, firmalarını tercih edenlerin tam zamanlı memnuniyet duyacağını ifade ederek; “Müşteri memnuniyeti biz de esastır ve bu karşılıklı güvenin de bir yansımasıdır. Ürünlerimiz kaliteli olduğu gibi satış sonrası hizmetlerimiz de bu güvenin ve yaptığımız işin bir parçasıdır” diye konuştu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni