Genel
Giriş Tarihi : 13-02-2022 15:36   Güncelleme : 13-02-2022 15:36

Kadırga'da maneviyat dolu gece

Karadenizli ünlü şarkıcı ve bestekâr Adnan Yılmaz, işletmeciliğini yaptığı 'Sakarya Kadırga Aile Eğlence Merkezi'nde dualar eşliğinde ilahi program düzenleyerek gönüllere ziyafet verdi

Kadırga'da maneviyat dolu gece

Karadenizli ünlü şarkıcı ve bestekâr Adnan Yılmaz, işletmeciliğini yaptığı 'Sakarya Kadırga Aile Eğlence Merkezi'nde dualar eşliğinde ilahi program düzenleyerek gönüllere ziyafet verdi.

Sakarya'nın Erenler ilçesinde Sakarya Park içerisinde düzenlenen ve akşam 19:30'da başlanan programda, birbirinden güzel okunan ilahiler dinleyenleri mest etti.

Kont Adnan lakaplı Karadeniz’in ünlü ve sevilen sanatçısı olan Adnan Yılmaz, içinde bulunduğumuz 3 aylar münasebetiyle canlı müziğe ara verdiğini belirterek, "Bu konuda Sakarya’nın güzel hocalarından da destek aldık. Basın mensupları da sağ olsunlar yalnız bırakmadılar. Ramazan boyunca mevlit ve Kur'an okutma kararı aldık. Belki bu kararımız ramazan sonunda da sürebilir, tamamen müziği de kaldırabiliriz. Allah kabul etsin." dedi.

Yılmaz, bu konuda insanlardan çok güzel geri dönüşler aldığını ifade ederek, son zamanlarda birçok sanatçının vefat ettiğini ve böyle bir zamanda ilahilerin okunmasının çok yerinde bir karar olduğunu söyledi.

Ahmet Faruk Güve, Ahmet Gencer, Bayram Karakurt, Murat İnan ve Sercan Sezer yakın zamanda vefat eden sanatçılarımız Çayan Hüseyin, Cimilli İbo, Sait Uçar ve daha önce vefat etmiş bütün sanatçılarımızın ruhları ile şehitlerimize birbirinden değerli ve güzel ilahiler eşliğinde dualar okudular.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni