Genel
Giriş Tarihi : 24-12-2021 15:58   Güncelleme : 24-12-2021 15:58

Kadırga Kafe açıldı

Kont Adnan’ın sahibi olduğu Kadırga Kafe resmi olarak açıldı

Kadırga Kafe açıldı

Kont Adnan’ın sahibi olduğu Kadırga Kafe resmi olarak açıldı. Karadenizli ünlü şarkıcı, bestekâr, yapımcı ve gönüllere hem sesiyle hem de kişiliği ile taht kuran, Kont Adnan lakaplı, Adnan Yılmaz Erenler İlçesi Sakarya Park içerisinde yer alan Sakarya Kadırga Aile Eğlence Merkezi’ni resmi olarak açtı. Sakarya da ses getiren açılış bir hafta sürdü. Açılışta birçok ses sanatçısı ve müzisyen sahne aldı.

Kont Adnan teşekkür etti

Gecenin parlayan yıldızı Kont Adnan lakaplı Kadırga Kafe sahibi Adnan Yılmaz, gece de konuştu. Sakarya da ailelerin rahatça eğleneceği mekânlar oldukça az olduğunu söyleyen Kont Adnan ‘’ alkol de alkollü insan da buraya giremez’’ vurgusu yaptı. Yılmaz ‘’ Ayrıca Kadırga Islama Köfte Tesisleri sahibi Hayati Öztürk tarafından bize tahsis edildi. Bu güzel mekânı bana tahsil ettiği için kendisine çok teşekkür ederim.  Kadırga Kafe anne ve babaların çocuklarını gelip rahatça eğlenebileceği bir aile mekânıdır, rahattır. Bununla ilgili de mailler, telefonlar, mesajlar aldık. Çok mutlu olduk. Beni yalnız bırakmayan dostlarıma, arkadaşlarıma ve misafirlerime minnettarım’’ dedi

Birbirinden yetenekli ses sanatçıları hayranlarıyla buluştu

Hafta içi, gece de sevenleriyle buluşan birbirinden yetenekli ses sanatçısı ve müzisyen sahne aldı. Karadeniz’in güçlü seslerinden, sahne performansı ve esprileriyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan Taner Eyüpoğlu, Karadeniz’in nazik kadını, ses sanatçısı Bizim Gönül, Sakaryalı Fikri Bostancı, sesiyle ve kemençesiyle seyircinin gönlünde taht kuran Ahmet Atmaca sahne alırken org da Ömer Aksu, bağlamada ise Adnan Altmışdört geceye eşlik etti.

Hafta sonu Sinan Yılmaz fırtınası esti

Bir hafta süren Kadırga Kafe’nin açılışında hafta sonu Karadeniz rüzgârı, son dönemlerdeki klipleri ve şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren, yönetmen ve besteci Sinan Yılmaz geceyi şenlendirdi. Gece de Kadırga Kafe’nin sahibi Kont Adnan  da sevenlerini kırmayarak sahne alıp, hayranlarını eğlendirdi. Geceye, çok sayıda muhtar, işadamı ve aileler katıldı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni