Genel
Giriş Tarihi : 31-01-2022 15:08   Güncelleme : 31-01-2022 15:08

Kadınlar Matinesi’ne yıldız yağdı

Sakarya’da düzenlenen Kadınlar Matinesi’nde Tarık Mengüç ve Cem Şahan sahne aldı

Kadınlar Matinesi’ne yıldız yağdı

Sakarya’da düzenlenen Kadınlar Matinesi’nde Tarık Mengüç ve Cem Şahan sahne aldı. Geceye yoğun katılım gerçekleşti. D.M. Organizasyon sahibi Deniz Canbaz ve Ruh-u Revan Kına Organizasyon sahibi Pınar Şen iş birliği ile ‘’Kadınlar Matinesi’’ düzenlendi. Geceye gösterilen ilgi büyüktü.

Sahnenin tozunu attırdılar

Gecede ilk sahne alan DJ Tuğba, sahne şovları ve çaldığı parçalarla ortamı hareketlendirirken ikinci sahne alan, son zamanların aranan seslerinden sahnedeki muhteşem enerjisiyle genç kızların sevgilisi Cem Şahan, hareketlenen ortamı pop parçaları seslendirerek geceyi coşturdu.

Gecenin sonunda bir yıldız gibi parlayan, insanların gönlüne hem sesi hem de sahne şovlarıyla taht kuran Tarık Mengüç, seslendirdiği parçalar ve dansıyla kendine bir kez daha hayran bıraktı. Her tarz da parçayı seslendiren Tarık Mengüç, eşini de unutmadı. Tarık Mengüç, Kadınlar Matinesi’ne katılanlar arasında bulunan eşi Funda Mengüç’e ithafken parça seslendirdi.

Geceye sponsor olanlar sahneye davet edildi

Düzenlenen ‘Kadınlar Matinesi’ gecesine katkıları ve verdikleri destekten dolayı sponsorlar sahneye davet edilerek teşekkür edildi.

D.M Organizasyon sahibi Canbaz: Talep çok

Pandemi şartlarının getirdiği sıkıntıdan dolayı 350 kişilik kontenjan sınırı koyduklarını belirten D.M. Organizasyon sahibi Canbaz, ‘’ Gece, beklediğimiz gibi yoğun geçti. Çok fazla talep vardı ama malum pandeminin gösterdiği koşullara uyduk ve bilet sayısını sınırlı tuttuk. Ruh-u Revan Kına Organizasyon sahibi Pınar Şen iş birliği ile düzenlediğimiz muhteşem bir gece oldu. Katılan herkese teşekkür ederiz.’’ dedi

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni