Genel
Giriş Tarihi : 08-10-2021 12:13   Güncelleme : 08-10-2021 12:13

İyiki Doğdun Akif

Sakarya’lı ünlü sanatçı Akif Yener’e, yakın dost ve arkadaşları tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı

İyiki Doğdun Akif

Sakarya’lı ünlü sanatçı Akif Yener’e, yakın dost ve arkadaşları tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Hayranlarının gönlünde taht kuran başaralı sanatçı Akif Yener; kendisine yapılan sürpriz doğum günü ile 43 yaşına girdi.

Sakarya’nın Dünya’ya açılan kültür elçisi, Parapisikolojist ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Şefi,  ünlü ses sanatçısı Akif Yener’e dostları tarafından hazırlanan kutlama yener’i duygulandırdı. 

‘Onun adı efsane Sakarya‘, Sakaryaspor 50. Yıl Marşı (Bu kalp seninle Sakaryaspor) ve ‘Ne aşk ne hayat‘ şarkılarının yer aldığı 5 şarkıdan oluşan maxi sıngle albümünü çıkararak gündeme bomba gibi düşen Yener’e kutlamalar arka arkaya geldi. Çok sayıda insanın katıldığı kutlamada renkli görüntüler kaydedildi. Kutlamaya katılım sağlayamayan arkadaşları ve geniş hayran kitlesi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ve attıkları mesajlarla kutlayarak desteklerini ve sevgilerini belirttiler.

Arzu Sözer’e ait Huzur Ev Yemeklerinde yapılan sürpriz kutlamaya; Sakarya Katlı Pazaryeri Alışveriş Merkezi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya il Başkanı Mehmet Demir, TOBB Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Çaylak, Sivil Toplum Hareketi Ankara Genel Merkez Başkan Yardımcısı ve Sakarya Genç Düşünce Platformu Başkanı Erkan Azman, Aydınlık Sakarya Yayın Yönetmeni ve Aydınlık Sakarya Yönetim Kurulu Başkanı Bahtiyar Bodur ve eşi Nazmiye Bodur, Türkiye’deki Kırımlılar Derneği Basın Danışmanı Nedim Ergül Kırımlı, FE&SA Bilişim Limited Genel Müdürü Fehmi Duman, Sakarya54 İnternet Haber Sitesi Koordinatörü Necla Bakan, Nurayla Güzellik Salonu sahibi Nuran Yılmaz, Yüksek Tarım Mühendisi İsmail Baş, Mehmet Yasin Odabaş, Sağlık Çalışanı Özkan Toç ve Fizyoterapist/yaşam koçu Murat Malkoç katıldı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni