Genel
Giriş Tarihi : 21-06-2021 10:30   Güncelleme : 21-06-2021 10:30

İşte daha da güzelleşmek için merak ettikleriniz

“Nuray” güzellik saçıyor İşinde Profesyonel ve güzellik Uzmanı olan Estetiysen Nuray Yılmaz; başta profesyonel cilt bakımı & Leke onarımı, İpek Kirpik &Lifting, Sivilce onarımı, Lazer epilasyon ve Kalıcı Makyaj olmak üzere güzellik deyince akla gelen ve merak edilen tüm soruları cevaplandırdı

İşte daha da güzelleşmek için merak ettikleriniz

“Nuray” güzellik saçıyor

İşinde Profesyonel ve güzellik Uzmanı olan Estetiysen Nuray Yılmaz; başta profesyonel cilt bakımı & Leke onarımı, İpek Kirpik &Lifting, Sivilce onarımı, Lazer epilasyon ve Kalıcı Makyaj olmak üzere güzellik deyince akla gelen ve merak edilen tüm soruları cevaplandırdı.

Güzellik ve sektörde doğru bilinen yanlışları ve bilinmesi gereken durumları anlatan Güzellik Uzmanı, Uzman Estetiysen Nuray Yılmaz; kısa bir süre önce Semerciler Mahallesi Haliç Caddesi No: 19’daki adresinde hizmete soktuğu “Nuray Güzellik” salonunun kapılarını medyaya açtı. Tüm bayan misafirlerine açılışa özel yüzde 50 indirim uygulayarak, profesyonel olarak hizmet veren Uzman Estetiysen Nuray Yılmaz; “nurayla_güzellik” adlı instegram sayfasında duyurduğu gibi açılışa özel % 50 indirim uyguladığı hizmetleri şöyle sıraladı: “Profesyonel Cilt Bakımı. Sivilce Onarımı. Cilt Toparlama. Anti Aging. Kalıcı Makyaj. Kalıcı Makyaj Silme. Karbon Pling. Kaş Vitamini. Dövme Silme. İğnesiz Mezoterapi. Saç Simülasyonu. Lazer Epilasyon. İğneli Epilasyon. Çatlak Tedavisi. Gıdı Toparlama. Microblading. Eyeliner. Dipliner. Dudak Renklendirme. İpek Kirpik ve Kirpik Lifting.” Detaylı bilgi için üsteki videoyu izleyebilirsiniz.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni