Genel
Giriş Tarihi : 02-05-2022 18:20   Güncelleme : 02-05-2022 18:20

İş ve Siyaset Dünyası MÜSİAD Sakarya Bayramlaşma Programında Buluştu

Pandemi sebebiyle iki yıl ara verilen bayramlaşma programının bu yıl tekrar düzenlenmesi coşku ve sevinçle karşılandı

İş ve Siyaset Dünyası MÜSİAD Sakarya Bayramlaşma Programında Buluştu

Pandemi sebebiyle iki yıl ara verilen bayramlaşma programının bu yıl tekrar düzenlenmesi coşku ve sevinçle karşılandı.

Geleneksel olarak düzenlenen Bayramlaşma Programına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Ak Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Ak Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Üniversitesi Rektörü Fatih Savaşan, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan yardımcısı Ali İnci, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Fiskobirlik Başkanı Lütfi Bayraktar, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan eski Yardımcısı Hasan Ali Çelik, MÜSİAD 2.Dönem Başkanı Mehmet Aracı, ASKON Başkanı Engin Tumbaz, Şehir Protokolü ve STK Başkanları, MÜSİAD Üyeleri, İş Dünyası  katılımıyla gerçekleştirildi.

Bayramların birlik ve beraberliğine dikkat çeken MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu;

“Bir ay boyunca bir büyük kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık. Şehrimizde, mahallemizde, akrabalarımızla, komşularımızla, kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, ekmeğimizi, suyumuzu bölüştük. Nihayet, bayramımızı da idrak ediyoruz. Bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır.
Böyle güzel bir günde siz değerli işadamlarımızın ve siyasetçilerimizin programımıza katılımlarınızdan dolayı her birinize teşekkür ederim. Geleneksel hale gelen bu programların birbirimizle daha iyi kaynaşmamıza ve birliktelik kültürümüze katkıda bulunmaktadır. Bu doğrultuda hem üyelerimizle, hem de İlimizin değerli protokol üyeleriyle birlikte olarak hasbihal etmiş oluyoruz, milletçe yardımlaşmanın doruğa çıktığı bir bayramı daha huzur içinde yaşamaktayız. “Bu huzur iklimini bize sağlayan Yüce Rabbimize şükrederken; bu vatan için canını feda eden şehitlerimizi de bir kez daha rahmetle anarak bütün Müslüman Alemi’nin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum." dedi.

Twitter hesaplarından da teşekkür ettiler

MÜSİAD'ın Ramazan Bayramlaşma programında Sakarya'nın önde gelen isimleri biraya geldiler.Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanæı Ekrem Yüce, " MÜSİAD Sakarya Şubesine bayram ziyaretinde bulunduk. Başkan İsmail Filizfidanoğlu, yönetim ve dernek üyelerine hayırlı bayramlar diliyorum." dedi.

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, "MÜSİAD Sakarya Şubesinin bayramlaşma programında iş insanları ile buluşup bayramlaştık. Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve MÜSİAD ailesine misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

Ak parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, "MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin düzenlediği bayramlaşma programına katılarak, iş dünyamızın değerli temsilcileriyle buluşup bayramlaştık. Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve MÜSİAD ailesine misafirperverlikleri içi teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandılar.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni