Genel
Giriş Tarihi : 12-05-2021 15:00   Güncelleme : 12-05-2021 15:00

İN: “Kudüs; Mescid-i Aksa bizim namusumuz mabedimiz şerefimizdir”

Terörist devleti İsrail'in Ramazan ayının bu son günlerinde Mescid-i Aksa’da Müslümanlara yaşattığı zulmü büyük bir nefretle lanetlediğini dile getiren Fırtına Emlak & Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan İn; İsrail, ancak ve ancak güçten anlar! Gün, İsrail’le anlayacağı dilde ve en yüksek perdeden konuşma günüdür! Bu zalimlere anladığı dilden konuşma vaktidir” dedi

İN: “Kudüs; Mescid-i Aksa bizim namusumuz mabedimiz şerefimizdir”

Terörist devleti İsrail'in Ramazan ayının bu son günlerinde Mescid-i Aksa’da Müslümanlara yaşattığı zulmü büyük bir nefretle lanetlediğini dile getiren Fırtına Emlak & Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan İn; İsrail, ancak ve ancak güçten anlar! Gün, İsrail’le anlayacağı dilde ve en yüksek perdeden konuşma günüdür! Bu zalimlere anladığı dilden konuşma vaktidir” dedi.

“Türk Bayrağı altında önce Müslüman Sonra Türk’üz”

İsrail’in İslam dünyasının hassasiyetlerine hakaret edercesine Mescid-i Aksa'ya saldırmasını kanına dokunduğunu ifade eden İşadamı Gökhan İn; “Müslümanların ilk kıblesi tehdit altında, onurumuz ve izzetimiz çiğneniyor! Orda bacılarımız, çocuklarımız ayaklar altında. Burada çocuğumuzun burnu kanasa koşuyoruz. Oradakilerde bizim anamız bacımız evladımız, neden hala bir şeyler yapılmıyor. Burada ki güttüğümüz politikamız; ‘Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın!’ Ama o yılan gelir bir gün bizi sokar. Türk halkı olarak Bizim kırmızı çizgilerimiz vardır her zaman. Herkes ayrı bir millete sahip, Ancak; Türk Bayrağı altında önce Müslüman Sonra Türk’üz. Bugün sadece terör devleti İsrail'in saldırıları ile kahrolmuyoruz. Aynı zamanda koskoca İslam âleminin ilk kıblesine yapılan bu tecavüzü hiç bir şey olmamış gibi seyretmesine de kahroluyoruz. Mescid-i Aksa’da Müslümanların ibadet etme özgürlüklerinin kısıtlanması çabalarının ve ibadet için gelenlere sık sık, terör ve güvenlik bahanesiyle, öldürmeye kadar giden şiddete dayalı fiilî müdahalede bulunulması gibi davranışların en kısa zamanda bitirilmesi gerekmektedir. Biz Nasıl Müslümanız? İsrail'e sesimizi çıkaramıyoruz. Korsan devlet İsrail’in bu tür uygulamalarını, vicdanını kaybetmemiş uluslararası camiayı ve Müslüman devletleri bir an önce önlem almaya ve seslerini yükseltmeye davet ediyoruz.”

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni