Genel
Giriş Tarihi : 13-02-2022 15:52   Güncelleme : 13-02-2022 15:52

İlker Gökkaya’dan Muhteşem Gala

TRT ses sanatçısı İlker Gökkaya, yeni çıkardığı singlesinin galasını muhteşem performans sergilediği Opera Garden Restoran’da yaptı

İlker Gökkaya’dan Muhteşem Gala

TRT ses sanatçısı İlker Gökkaya, yeni çıkardığı singlesinin galasını muhteşem performans sergilediği Opera Garden Restoran’da yaptı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar’ın yeğeni olan TRT ses sanatçısı İlker Gökkaya, Sakarya’nın önde gelen iş insanları, yönetici ve mülki amirlerinin de yer aldığı gece de birbirinden güzel şarkı ve türküler söyleyerek katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı.

Sahne içinde gösterdiği performans, şarkı ve türkü söylerken misafirleri güçlü ses ve diyalogları ile coşturması, vücut dilini profesyonelce kullanması ise gece de kendisini izlemeye gelenlerden tam not aldı.

Sakarya Üniversitesi’nden mezun olduğunu ve yüksek lisansını da Sakarya’da yaptığını söyleyen İlker Gökkaya, bu süreçte çok güzel dost ve arkadaşlıklar kurduğunu belirterek,” Sakarya kenti benim için çok önemli ve kıymetli bir şehir, bu sebeple bir ayağım Sakarya’da.” dedi.

Coşkulu gala

Kendisine ait çok kısa süre önce çıkardığı ‘Heder’ ismindeki singlesi için düzenlenen gala gecesinde konuşan ses sanatçısı İlker Gökkaya şu ifadeleri kullandı: “Bu akşam Opera Garden Restoran’da beraber dostlarımızla birlikte şarkı ve türkülerimizin altını çizeceğiz. Son dönemde popüler kültürün getirdiği birçok müzikle ilgili deformasyon söz konusu. Benim ‘Heder’ isminde bir singlem piyasaya çıktı ve bu akşamı da onun galası niteliğinde düşündük. Sakarya’nın önde gelen iş insanları, idare yöneticileri ve mülki amirleri de aramızdalar. Destek olan herkese ve buraya teşrif eden tüm misafirlere canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Satso Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar, yeğeniyle gurur duyduğunu belirterek,” Çok güzel ses ve yorumu var. Kendisine desteğimiz sürecek.” şeklinde konuştu.

Opera Garden Restoran Müdürü olan Gökhan Kuzey, sabahları her gün 08:00-15:00 arasında kahvaltı ile 12:00-23:00 saatleri arasında ‘Kendin pişir kendin ye’ şeklinde barbekü hizmetlerinde bulunduklarını belirterek, kına, düğün, söz ve nişan organizasyonları için 1.000 kişilik bir kapasite de salonları olduğunu kaydetti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni