Genel
Giriş Tarihi : 02-10-2021 17:52   Güncelleme : 02-10-2021 17:52

İl Milli Eğitim Müdüründen TOBB’a müjdeli haber

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  (TOBB) Okul aile birliği Başkanı Mustafa Çaylak ve okul aile birliği yönetim kurulundan birkaç üye Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşcı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu

İl Milli Eğitim Müdüründen TOBB’a müjdeli haber

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  (TOBB) Okul aile birliği Başkanı Mustafa Çaylak ve okul aile birliği yönetim kurulundan birkaç üye Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşcı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  Gerçekleştirilen ziyarette savaşçı TOBB okul aile birliğine müjdeli bir haber verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Çaylak ve okul aile birliği yönetim üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ebubekir Sıddık Savaşçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette İl milli eğitim müdürü Ebubekir Sıddık savaşçı ile görüşerek sohbet eden Mustafa Çaylak, Savaşcı’ya okul aile birliği plan ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak destek istedi. İl milli eğitim müdürlüğü tarafından yapılması planlanan projeler, kurumun önemi ve okullar hakkında bilgilendirmelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşcı Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ve destek vereceğini dile getirdi.

Mustafa Çaylak çiçek taktim etmesinin üzerine Doğayı sevdiğini belirten Savaşçı’yı doğal güzellikleri tanıtmak amacıyla Akyazı’ya davet etti. Savaşcı’nın 2018 yılında Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü görevine getirildiği dönemlerde de görüştüklerini belirten Mustafa Çaylak ‘’okul aile birliği olarak yeni görev yerine atanan Ebubekir Sıddık Savaşçı’yı makamında ziyaret ettik. Allah hayırlı uğurlu etsin, başarılar diliyorum.’’ Dedi. İl milli eğitim Müdürü’nün verdiği müjdeli haber başkan Mustafa Çaylak’ı memnun etti. Çaylak ziyaretten mutlu ayrıldı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni