Genel
Giriş Tarihi : 03-02-2022 18:14   Güncelleme : 03-02-2022 18:14

İhsan Boya’dan açılışı öncesi LC Haber’e ziyaret

Adaotogarage sahibi, Bilim Adamları ve Mucitler Derneği Otomotiv Bilim Kurulu Başkanı İhsan Boya, Adaotogarage’de gerçekleşecek büyük Açılışı öncesi LC Haber Ajansı binasını ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Levent Candan’a açılış için verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti

İhsan Boya’dan açılışı öncesi LC Haber’e ziyaret

Adaotogarage sahibi, Bilim Adamları ve Mucitler Derneği Otomotiv Bilim Kurulu Başkanı İhsan Boya, Adaotogarage’de gerçekleşecek büyük Açılışı öncesi LC Haber Ajansı binasını ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Levent Candan’a açılış için verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Gerçekleştirdiği ziyarette, 24 Şubat’ta gerçekleşecek açılış programı hakkında bilgilendirmelerde bulunan ihsan boya, ‘’ BİMUD bünyesinde bulunan bütün mucitlerimizin icatları sergilenecek, geniş katılım bekliyoruz’’ dedi. İhsan Boya açılış öncesi verdiği desteklerden dolayı LC Haber Ajansı ekibine ve İmtiyaz sahibi Levent Candan’a teşekkürlerini ileterek, LC Haber ile çalışmaktan memnun olduğunu belirtti. Gazeteci & Yazar Levent Candan, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İhsan Boya’ya her zaman yanındayız ifadeleriyle destek verdiğini vurguladı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni