Genel
Giriş Tarihi : 22-07-2021 19:33   Güncelleme : 22-07-2021 19:33

İhsan Boya Kurul Başkanlığı’na seçildi...

Otomotiv sektöründe namı Sakarya’yı geçerek Türkiye geneline yayılan Peugeot’un 3 kere üst üste Türkiye 1’incisi olan Dünya’nın en iyi ve en başarılı 170 teknisyeninin arasına ismini yazdıran Elektronik Uzmanı İhsan Boya yeni başarılara imza atmaya devam ediyor

İhsan Boya Kurul Başkanlığı’na seçildi...

Otomotiv sektöründe namı Sakarya’yı geçerek Türkiye geneline yayılan Peugeot’un 3 kere üst üste Türkiye 1’incisi olan Dünya’nın en iyi ve en başarılı 170 teknisyeninin arasına ismini yazdıran Elektronik Uzmanı İhsan Boya yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.

Sakarya ve ülkemiz için durmadan çalışan, üreten ve geliştiren, adından sıkça söz ettiren ve Beyinci İhsan olarak tanınan Elektronik Uzmanı İhsan Boya başarı merdivenlerini adeta uçarak çıkıyor.

Her gün E-5 Karayolu üzeri Bölge Trafik karşısında bulunan “Adaotogarage” uygulamalı usta yetiştirme kampında ziyaretçilerin akınına uğrayan ve Sakarya’nın otomotiv beyni olan İhsan Boya şimdi de BİMUD Otomotiv Bilim Kurulu Başkanı oldu.

En son Bilim adamları ve Mucitler Genel Merkezi Fahri üyeliğinden asil üyeliğe kabul edilen Beyinci İhsan neredeyse her gün adından başarıyla söz ettiriyor. BİMUD Başkanı Yusuf Uygur konuyla ilgili yaptığı açıklamada “ İhsan Boya Otomotiv Bilim Kurulu Başkanımız olmuştur. Kendisine hayırlı uğurlu olsun. Rabbim muvaffak etsin inşallah” dedi.

Her yeni günde kendini ve işini geliştiren, yaptığı işlerde de muvaffak olan Beyinci İhsan, geçtiğimiz günlerde Dünyaca ünlü Mikro Çip uzmanı Mehmet İmrak ile bir araya gelmiş ve zaman içinde kendisine ait tesisinde yerli otomobil parçalarının üretilip geliştirilmesi konusunda olumlu bir yanıt almıştı . İhsan Boya’nın geçmiş başarıları gözönünde bulundurulduğunda önümüzde ki günlerde hangi projelere imza atacağı ise merakla bekleniyor.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni