Genel
Giriş Tarihi : 01-10-2021 14:01   Güncelleme : 01-10-2021 14:01

İhsan BOYA; ‘’Her türlü desteği vermeye hazırız’’

Adaotogarage firması sahibi, Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi Otomotiv Bilim Kurulu Başkanı, Elektronik uzmanı İhsan Boya’ya; ‘’E motat’’ aracının üretimine verdikleri destek için SATSO’dan plaket taktim edildi

İhsan BOYA; ‘’Her türlü desteği vermeye hazırız’’

Adaotogarage firması sahibi, Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi Otomotiv Bilim Kurulu Başkanı, Elektronik uzmanı İhsan Boya’ya; ‘’E motat’’ aracının üretimine verdikleri destek için SATSO’dan plaket taktim edildi.

SATSO Başkanı Akgün Altuğ ve meclis üyeleri ‘’Teknofest Effiency Challenge’’ yarışmasında görsel tasarım ödülü alan ‘’E MOTAT’’ aracını tasarlayan Sakarya Sanayi ve ticaret odası (SATSO) Motorlu Araçlar Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve öğrencileri ile bir araya geldi. Yarışmada takıma sponsor olarak destek veren üyelere de plaket taktim edildi. Destek veren üyeler arasında Ada Oto Garage firması da bulundu. SATSO Motorlu Araçlar Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi elektrikli aracı için, elektrik elektronik kısımları ve iç tasarım için benzersiz çalışmalar yapan, Sakarya Sanayii’nde ‘Beyinci İhsan’ olarak tanınan, Adaotogarage Firma sahibi, Otomotiv Bilim Kurulu Başkanı ve Elektronik Uzmanı İhsan Boya’ya SATSO binası önünde düzenlenen tören ile plaket taktim edildi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) yetkilileri Bu sene bir kez daha yapılacak olan yarışmada, özellikle Ada Oto Garage firması ile daha iyi bir araç tasarlamak için teknik destek ve okulda yapılacak ARGE Çalışmalarında İşbirliği içerisinde olmak istediklerini belirtti.  Nitelikli ustalar yetiştirmek için durmadan çalışması ile de bilinen, Ada Oto Garage Firma sahibi ve Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi Otomotiv Bilim Kurulu Başkanı, İhsan Boya ‘’ Her türlü desteği vermeye hazırız’’ dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni