Genel
Giriş Tarihi : 22-03-2022 12:43   Güncelleme : 22-03-2022 12:43

Hidtek Tanışma Kahvaltısı Düzenledi...

Hidrolik, Pnömatik, Otomasyon ve Vakum konularını kapsayan ürünlerin imalat, satış, ithalat ve ihracatını yapan Hidtek, Sakaryalı sanayici ve müşteri grupları ile Ramada Otel'de düzenledikleri kahvaltı da bir araya geldi

Hidtek Tanışma Kahvaltısı Düzenledi...

Hidrolik, Pnömatik, Otomasyon ve Vakum konularını kapsayan ürünlerin imalat, satış, ithalat ve ihracatını yapan Hidtek, Sakaryalı sanayici ve müşteri grupları ile Ramada Otel'de düzenledikleri kahvaltı da bir araya geldi.

Makine Mühendisi Süleyman Kara tarafından 1987 yılında Bursa'da kurulan ve sektöründe çeyrek asırlık tecrübesiyle hidrolik, pnomatik, vakum ve otomasyon sistemlerinde kullanılan malzemelerin üretimi, ithalatı ve satışı konusunda müşterilerine hizmet veren Hidtek, Türkiye genelinde yapılacak toplantılarının ilkini Sakarya'da gerçekleştirdi.

Sakaryalı sanayicilerle biraya gelmek ve tanışmak üzere böyle bir organizasyon düzenlediklerini kaydeden Hidtek Genel Müdürü Süleyman Kara, ciddi yatırımlar yaparak bugünlere kadar geldiklerini belirtti.

Bayii ve çalışanlar ile birlikte yaklaşık 300 kişilik bir ekiple hizmet verdiklerini söyleyen Süleyman Kara, " Winman markası adı altında ürünlerimizi üretiyoruz. Daha fazla geliştirmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizim malzemelerimiz makinecilerle birlikte dünyanın hemen hemen her ülkesinde yayılıyor. Direkt satışlarımız da oluyor fakat bizim amacımız makine imalatı sektörüne hizmet vermek, biz onlara ait ürünleri yapıyoruz.

Ar-Ge merkeziyiz

2017 yılından bu yana Sanayii Bakanlığı onaylı Ar-Ge Merkezi olduklarını ifade eden Kara, ürettikleri markanın birçok ülke tarafından tercih edildiğini belirterek, " Ürettiğimiz makinelerin hepsinin arkasındayız, yani ürünlerimize güveniyoruz. Takriben 17 civarında farklı şehirler de tanıtım organizasyonları düzenleyeceğiz. Necati beye ve gelen tüm misafirlere çok teşekkür ediyorum." dedi.

Dörtyol Sanayii Çarşısında hizmet veren Negmak Sakarya Bölge Bayisi Necati Engin Güneş, hidrolik vakum üzerine Sakarya'da hizmet verdiklerini ve müşteriler ile tanışmak üzerine kahvaltı tertiplerini belirterek, " Müşterilerimizle birlikte biraya gelerek yakından tanışma fırsatı bulduk. Gelen katılımcılarımıza çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni