Genel
Giriş Tarihi : 18-07-2021 14:30   Güncelleme : 18-07-2021 14:30

Herkes bu düğünü konuşuyor! Tosun ve Duman Ailelerinin en mutlu günü

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi, Anka Eğitim Kurumları Kurucusu Matematik Profesörü Murat Tosun ve Emekli Öğretmen Nursan Tosun çiftinin yakışıklı İnşaat Mühendisi İşadamı oğlu İbrahim Tosun ile Mesut ve Ünzile Duman çiftinin güzel kızı Semra Duman Picasso STK Düğün Salonu’nda gerçekleşen dillere destan muhteşem düğün töreniyle evlenerek, bir ömür boyu sürdürmeyi planladıkları hayatlarını birleştirdi

Herkes bu düğünü konuşuyor! Tosun ve Duman Ailelerinin en mutlu günü

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi, Anka Eğitim Kurumları Kurucusu Matematik Profesörü Murat Tosun ve Emekli Öğretmen Nursan Tosun çiftinin yakışıklı İnşaat Mühendisi İşadamı oğlu İbrahim Tosun ile Mesut ve Ünzile Duman çiftinin güzel kızı Semra Duman Picasso STK Düğün Salonu’nda gerçekleşen dillere destan muhteşem düğün töreniyle evlenerek, bir ömür boyu sürdürmeyi planladıkları hayatlarını birleştirdi.

Basın Dünyası’nın gözü yılın düğünündeydi

Basın dünyasının günlerdir heyecanla beklediği düğün organizasyonuna Semra & İbrahim Tosun çifti; 300 araçlık araç konvoyu ile salonuna geldi. Beklenen düğünde yaklaşık 2 binin üzerinde seçkin davetlinin katılımı ile muhteşem bir şölen havasında gerçekleşti. Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’nun Nikâhını kıydığı Semra & İbrahim Tosun çiftinin şahitliğini ise; Ankara Gölbaşı Belediyesi Bellas Şirketi Genel Müdürü Ali İhsan Tunç, Doktor Yavuz Han, Doktor Öğretim Üyesi Mehmet Güner ve Uzman Doktor Şakir Tosun üstendi.

Sakarya’nın ünlü isimleri buluştu

Nikâh törenine; MHP Gurup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Politikaları Daire Başkanı Oğuzhan Özkan, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Başkanı Etem Efe, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Kıvıcı, Okul Müdürleri, Belediye Meclis üyeleri, Siyasi Parti Yöneticileri, iş, siyaset, medya, spor, STK, sağlık, askeri camiasından tanınmış isimlerde yer aldı. Sakarya protokolü pandemi sonrası ilk kez yoğun bir biçimde düğünde bir araya gelirken, cemiyete gelemeyen davetliler ise, yolladıkları çiçeklerle, düğün alanını adeta çiçek bahçesine çevirdi.

Rektör ve Dekanlar; Prof. Dr. Murat Tosun’un cemiyetinde buluştu

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Sakarya Üniversitesi YÖKAK Başkan Danışmanı, YÖK Uzaktan Öğretim Politikalar Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Aytekin İşman, Sakarya ÖSYM Koordinatörü Prof. Dr. Halim Özdemir ile çok sayıda öğretim üyesi cemiyette bir araya geldi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni