Genel
Giriş Tarihi : 02-09-2022 15:44   Güncelleme : 02-09-2022 15:44

Her şey ‘Kuzey’ içindi

Sakarya’nın sevilen öğretmenlerinden Nur Baydar ile İş İnsanı Serkan Baydar çifti; biricik oğulları Kuzey Baydar için Picasso STK’da sünnet töreni düzenledi

Her şey ‘Kuzey’ içindi

Sakarya’nın sevilen öğretmenlerinden Nur Baydar ile İş İnsanı Serkan Baydar çifti; biricik oğulları Kuzey Baydar için Picasso STK’da sünnet töreni düzenledi.

Muhteşem

Sakarya’nın sevilen başarılı ünlü İş İnsanlarından King Point Cafe Resturant Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Baydar ile Sakarya İlköğretim Okulu’nun okulunun sevilen başarılı öğretmenlerinden olan eşi Nur Baydar çiftinin biricik oğulları ve güzeller güzeli minik Ada Baydar’ında ağabeyi Kuzey Baydar; muhteşem bir cemiyetle sünnet oldu. Dans gösterisi arasında; anne Nur, Baba Serkan ve kardeş Ada’nın ellerini tutarak salona giren Kuzey Baydar; davetlilerce defalarca alkışlandı.

Göl kenarında

Göl kenarında nezih bir ortamda geçen sünnet törenine başta Baydar ailesinin uzak ve yakından gelen akraba, dost, komşu ve sevdiklerinin yanı sıra; Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Sakarya SGK İl Müdürü Erhan Çavuş, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Sakarya İl Temsilcisi Levent Candan, siyasi parti yöneticileri, iş, spor, stk ve milli eğitim, camiasından tanınmış isimlerin de yer aldı. Cemiyete gelemeyen davetliler ise, gerek telgraf çekerek, gerekse yolladıkları çiçeklerle, düğün alanını adeta çiçek bahçesine çevirdi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni