Genel
Giriş Tarihi : 04-11-2021 13:46   Güncelleme : 04-11-2021 13:46

‘Hayata Dokunan İşler’ kitabı girişimcilik dersinde okutulacak

‘Hayata Dokunan İşler’ kitabı, sosyoloji öğrencilerine kaynak kitap oldu

‘Hayata Dokunan İşler’ kitabı girişimcilik dersinde okutulacak

‘Hayata Dokunan İşler’ kitabı, sosyoloji öğrencilerine kaynak kitap oldu.

Gazeteci Hasan Coşkun’un 2 yıl süren çalışması sonucu derlediği ‘Hayata Dokunan İşler’ isimli kitabı, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğrencilerine kaynak kitap olarak okutulacak.   

 Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 25 iş insanının hayatını ve işini anlattığı kitabın baskısı 2021 Nisan ayında Değişim Yayınları tarafından yapılmış ve okuyucularla buluşmuştu. Basıldıktan sonra yoğun ilgi gören kitaba bir talep de İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nden geldi.   

Değişim Yayınları kurucusu ve Genel Müdürü İsmail Aydın, ‘Hayata Dokunan İşler’ kitabının İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğrencilerine kaynak kitap olarak okutulacağını söyledi.  

Bu konuda İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Akansel Yalçınkaya’dan kendilerine gelen talebin karşılandığını ifade eden Aydın şu bilgileri verdi: “Kitapta yer alan iş insanlarının her birinin okunmaya ve örnek almaya değer başarıları var. Bu başarılar ve kazanılmış tecrübeler gelecek kuşaklara aktarılırsa yararlı olur ve değer bulur. Bu bakımdan Hayata Dokunan İşler Kitabı sosyoloji bölümü öğrencileri için de girişimcilik derslerinde, girişimcilerin hayat hikâyelerini incelemede önemli bir ders kaynağı niteliğinde olacaktır.” 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni