Genel
Giriş Tarihi : 28-03-2022 16:48   Güncelleme : 28-03-2022 16:48

Hasan Meşe, BTP Yeşilyurt İlçe Başkanı oldu

Yeşilyurt’ta vatandaşların sorunu ve çözümü noktasında gösterdiği özveri ile hemen herkes tarafından sevilen bir isim olan Hasan Meşe Büyük Türkiye Partisi ilçe başkanı oldu

Hasan Meşe, BTP Yeşilyurt İlçe Başkanı oldu

Yeşilyurt’ta vatandaşların sorunu ve çözümü noktasında gösterdiği özveri ile hemen herkes tarafından sevilen bir isim olan Hasan Meşe Büyük Türkiye Partisi ilçe başkanı oldu.

Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Tansu Çiller’in genel başkanlığını üstleneceği Büyük Türkiye Partisi, ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Büyük Türkiye Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığına emlak sektöründe faaliyet gösteren Hasan Meşe getirildi. 1969 Yılında Yeşilyurt Porğa Mahallesinde dünyaya gelen Meşe, ilköğreniminin ardından ailesinin içinde bulunduğu durum nedeniyle hayata erken atılmak zorunda kaldı. Bir süre çiftçilik yaptıktan sonra ticarete atılmaya karar veren ve halen emlak sektöründe yer alan Meşe, hayatının her döneminde yaşadığı ilçenin, ilin ve Türkiye’nin sorunlarıyla yakından ilgilendi. Sorunların çözümünün siyasetle sağlanacağını ifade eden Meşe, bu nedenle genç yaşından itibaren siyasetin içinde yer aldığını ifade etti. Sağ merkezli bazı siyasi partilerde aktif olarak yer alan meşe Büyük Türkiye Partisi’nin ülkeyi geleceğe taşıyacak vizyona sahip olduğunu ileri sürdü. Yeşilyurt’ta insanların sorunlarıyla sürekli ilgilenen ve çözüm noktasında gösterdiği çabalarla hemen herkes tarafından sevilen bir isim olan Meşe; “Büyük Türkiye Partisi ülkenin içinde bulunduğu tüm sorunları da çözecek deneyimli kadrolara sahip olacaktır” dedi.

Askeri yönetim kapatmıştı 

12 Eylül darbesinin ardından Adalet Partisi’nin kapatılmasıyla onun devamı olarak 20 Mayıs 1983’te kurulan Büyük Türkiye Partisi 11 gün sonra Milli Güvenlik Kurulu tarafından kapatılmıştı. 6 Haziran 2016’da yeniden aynı isimle kurulan parti, eski Başbakanlardan Prof. Dr. Tansu Çiller’in partinin başına geçeceğinin kulislerde konuşulmasıyla yeniden gündeme geldi. Ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Büyük Türkiye Partisi’nin Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Hasan Meşe, Merkez Sağda kendilerine ihtiyaç olduğunu söyledi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni