Genel
Giriş Tarihi : 23-12-2021 18:02   Güncelleme : 23-12-2021 18:02

Hasan Can Kaya, Event Office organizasyonuyla Bakü’de olacak

‘’Konuşanlar’’ Talk Showu ile pandemi günlerimizin altın ismi haline gelen Komedyen Hasan Can Kaya, Zafer Balkaya ve Togay Tekşen yönetimindeki Event OFFİCE organizasyonu ile Bakü’de Azerbaycanlı sevenleri ile buluşacak

Hasan Can Kaya, Event Office organizasyonuyla Bakü’de olacak

‘’Konuşanlar’’ Talk Showu ile pandemi günlerimizin altın ismi haline gelen Komedyen Hasan Can KayaZafer Balkaya ve Togay Tekşen yönetimindeki Event OFFİCE organizasyonu ile Bakü’de Azerbaycanlı sevenleri ile buluşacak.

Son donemin en komik adamı, zorlu geçen pandemi günlerimizin güldüren ismi Hasan Can Kaya, Event Office organizasyonuyla Bakü’de olacak.  Güldükçe çoğalıyoruz mottosu ve “Konuşanlar” Talk Show’uyla orantısız mizahı arşa çıkaran Hasan Can Kaya, yeni gösterisiyle sevenlerini Stand-up Party’sine davet ediyor.  Bakü’de ilk kez Azerbaycanlı sevenleriyle buluşacak olan Hasan Can Kaya, Stand-Up Party gösterisi 29 Ocak 2022 tarihinde Bakü kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Sınırlı sayıdaki biletler İticket.az ve İticket kasalarından temin edilebilecek. 

Organizasyonu Event OFFİCE üstlendi

Özellikle Azerbaycan da çok sayıda konser ve seminer gibi etkinliklerin organizatörlüğünü yapan Event OFFİCE, Konuşanlar programının da organizatörlüğünü üstlendi. Geleceğe dönük konser ve seminer programları da gerçekleştirecek olan Event OFFİCE, 6 Şubat’ta organizasyonunu yapacağı Cem Adrian konseri için de çalışmalara başladı. Event Office organizasyonu ile oluşturulan programa göre;  16 Ocak’ta klinik psikolog Esra Ezmeci, 6 Şubat’ta Hatice Kübra Tongar ve 12 Şubat’ta Karabağ Savaşı Döneminde halkın sevgisini kazanan başarılı gazeteci Fulya Öztürk  seminer vererek sevenleri ile buluşacak.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni