Genel
Giriş Tarihi : 08-11-2021 12:37   Güncelleme : 08-11-2021 12:37

Halit & Elif San çifti ‘’evet’’ dedi

Ak parti Erenler Gençlik Kolları Yönetim Üyesi Halit San, Elif Altıntaş ile üst düzey isimlerin katılımıyla, şirin düğün salonunda gerçekleştirilen görkemli bir düğünle dünya evine girdi

Halit & Elif San çifti ‘’evet’’ dedi

Ak parti Erenler Gençlik Kolları Yönetim Üyesi Halit San, Elif Altıntaş ile üst düzey isimlerin katılımıyla, şirin düğün salonunda gerçekleştirilen görkemli bir düğünle dünya evine girdi.  Nikâhı Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ın kıydığı törene; üst düzey bürokrat, siyasi, iş insanı, Medya, spor, sağlık, STK ve Askeri Erkan camiasından çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.

Melaha & Pehlül San Çiftinin yakışıklı oğulları Halit San, Birsen & Orhan Altıntaş çiftinin güzeller güzeli kızları Elif Altıntaş ile 30 Ekim’de gerçekleşen muhteşem düğün töreniyle bir ömür mutlu olmaya ‘’evet’’ dedi. Nikâhı Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ın kıydığı ve renkli görüntülerin yaşandığı düğün törenine; Ak Parti Sakarya Eski milletvekili bilim ve sanayi Bakan yardımcısı DOÇ. DR. Hasan Ali Çelik,  Ak Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal köse, Ak Parti Erenler Kadın Kolları Başkanı İlknur Armağan, LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan, Deva Partisi Basından sorumlu Adapazarı ilçe yönetim kurulu üyesi Turan Ali Şafak katılım sağladı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni