Manşet
Giriş Tarihi : 11-03-2022 13:41   Güncelleme : 11-03-2022 13:41

Güne Sporla Başlayacağız...

LC haber Ajansı'na bir dizi ziyarette bulunan İl Gençlik Spor Müdürü Arif Özsoy, beraberinde Ferizli İlçe Spor Müdürü Şükrü Özkan ve Söğütlü İlçe Spor Müdürü Özgür Aygün ile birlikte ilimizin kültürel ve jeopolitik konumlarında üst düzeyde olduğuna  değinerek; "Sakarya, kültür ve turizmi bir araya getirecek nadir illerden biridir

Güne Sporla Başlayacağız...

LC haber Ajansı'na bir dizi ziyarette bulunan İl Gençlik Spor Müdürü Arif Özsoy, beraberinde Ferizli İlçe Spor Müdürü Şükrü Özkan ve Söğütlü İlçe Spor Müdürü Özgür Aygün ile birlikte ilimizin kültürel ve jeopolitik konumlarında üst düzeyde olduğuna  değinerek; "Sakarya, kültür ve turizmi bir araya getirecek nadir illerden biridir. Burada dünyanın her yerinden insan çok rahat bir şekilde kendisine yaşam kurabiliyor ve her milletten insanı kardeşçe barındırabiliyor. Açıkça ifade edebilirim ki Sakarya, bir dünya şehri olma yolunda ilerlemektedir." dedi.

Tüm spor branşlarında hedeflerimiz var

Çocuk, genç veya yaşlı olmak üzere her yaştan insanın istifade edeceği spor alanları oluşturmak ve genişletmek üzere çalıştıklarını ifade eden Arif Özsoy, insanların spor yapmasına aracılık ve teşfik ettiklerini belirterek, " Hedeflerimiz büyüktü ve bunları başarıyla gerçekleştirdik. Projelerimizden biri olan ve 130 dönüm arazi üzerinde yapılan  'Yaşayan Stat'tan bütün Sakarya halkı istifade ediyor. 7/24 açık olan stadın böylece ömrü de uzamış oldu." diye konuştu.

Temiz ve düzenli olmalıyız

Spor tesisi yapmanın kolay olduğunu ve önemli olanın orayı yaşatabilmek adına neler yapılabileceğinin bilinmesi gerektiğinin altını çizen Özsoy, vatandaşların daha bilinçli ve duyarlı hareket etmesine vurgu yaparak," Vatandaşlar kullandıkları yeri temiz tutmalı ve kullanmalılar. Bu önemli bir konu. Temiz ve tertipli bir toplum olmayı başarmalıyız. Sonuç olarak çevresel şartlar tüm canlıları etkilemektedir.' şeklinde konuştu.

İlçelerin tesis sorunlarını bitirdik

Başka bir ile gitme durumu var mı? şeklindeki  soruya cevap veren Özsoy, "Öyle bir hedef veya düşüncem yok fakat bakanlığımız ne taktir eder  bunu bilemeyiz. Biz ekibimizle birlikte  işlerimizin en iyisini yapmaya ve çalışmalarımıza odaklandık. Bu çalışmalarda başarı veya başarısızlık varsa hepimizindir.  Bünyemizde bulunan hizmetli memurlarımızın da bu çalışmalarda emekleri var’ diye belirtti.

Sakarya Engelliler Federasyon Başkanı Ahmet Türkoğlu ve Sakarya Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Süleyman Levent Bayri'nin de olduğu ziyarette, Sakaryaspor ve diğer branşlar ile ilgili konularda masaya yatırıldı.

Sakarya il Gençlik ve Spor Müdürü Arif Özsoy, kendisini ağırlayan Levent Candan'a yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

LC Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Levent Candan, Arif Özsoy'un ekip olarak yaptığı ziyaret ve teşriflerinden dolayı onur duyduklarını belirterek başarılarının daim olmasını temenni etti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni