Genel
Giriş Tarihi : 30-03-2022 16:47   Güncelleme : 30-03-2022 16:47

Geniş Ürün Yelpazesi ile Bizim Manav & Market Yeni Adresinde

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde 30 yıllık tecrübesinin beraberinde  meyve ve sebzelerin taze olması ve müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak hizmet veren işletmeci Adem Demir, 26 Mart 2022 Cumartesi günü, Serdivan Köprübaşı Mahallesi Binek Caddesi No:47 adresinde yeni iş yerinin açılışını yaptı

Geniş Ürün Yelpazesi ile Bizim Manav & Market Yeni Adresinde

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde 30 yıllık tecrübesinin beraberinde  meyve ve sebzelerin taze olması ve müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak hizmet veren işletmeci Adem Demir, 26 Mart 2022 Cumartesi günü, Serdivan Köprübaşı Mahallesi Binek Caddesi No:47 adresinde yeni iş yerinin açılışını yaptı.

Açılışa katınlar arasında; Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Köprübaşı Mahalle Muhtarı Fikret Can, Sakarya Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Muzaffer KABACAN, Katlı Pazaryeri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet DEMİR yer aldı.

İş yerini taşıdıklarını ve bundan böyle yeni adreslerin de kaliteli hizmet vermeyi sürdüreceklerini belirten Adem Demir, " Ürün yelpazemizi genişletiyor ve çok daha fazla çeşit ile değerli müşterilerimize kaliteden ödün vermeden hizmet anlayışımıza devam ediyoruz.  Bütün manav ürünlerinin yanısıra bir markette olması gereken birçok ürün ile şarküteri satışlarımıza başlamış bulunmaktayız. Özellikle kahvaltılık doğal ürün çeşitlerimiz ile müşterilerimizin bizlerden talep ettikleri ne varsa memnuniyet derecesinde olup hizmetlerimizde kusursuz iş çıkarmanın gayretindeyiz. Müşterilerimiz bizden, biz onlardan memnunuz. Allah razı olsun." diye konuştu.

Adem Demir ayrıca, eski adreslerinde yaptıkları 'Ev ve adrese teslim' uygulamasının devam edeceğini belirterek müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Bizim Manav WhatsApp Hattı’ndan yoğun bir taleple karşılaştıklarını belirten Adem Demir, WhatsApp üzerinden sipariş almaya devam ettiklerini söyledi.

Bizim Manav&Markete 0533 3862352 No’lu WhatsApp Hattı üzerinden sipariş verebilirsiniz.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni