Genel
Giriş Tarihi : 30-11-2021 16:57   Güncelleme : 30-11-2021 16:57

GençBebe’den Döviz Kuruna Karşı Büyük Kampanya

Sakarya’nın yerli markası GençBebe, döviz kurundaki yükselişe tepki çekmek ve fahiş fiyat artışıyla mücadele etmek adına büyük bir kampanya başlattı

GençBebe’den Döviz Kuruna Karşı Büyük Kampanya

Sakarya’nın yerli markası GençBebe, döviz kurundaki yükselişe tepki çekmek ve fahiş fiyat artışıyla mücadele etmek adına büyük bir kampanya başlattı.

Sakarya’da yaklaşık 7 yıldır iki mağazası, Kocaeli’de bir mağazası ve internet üzerinden satış yaparak hizmet veren, GençBebe firması döviz fiyatlarına ve fahiş fiyat artışının önüne geçmek adına kampanya başlattı. Kurulduğu günden beridir kaliteli ürünleri düşük fiyatlarla müşterilerine sunarak yoluna devam eden GençBebe firması son olarak bebek tekstil ürünlerinde yüksek oranda indirime gitti. Yüksek döviz kurları nedeniyle artan maliyetlere dikkat çeken firma minimum kar ile satışa başlarken, ürün skalasını da genişleterek müşterilerinin takdirine sundu. Sektördeki diğer temsilcilere seslenen firma yetkilileri, üretici ve satıcıları duyarlı olmaya davet etti.

“Tüm Türkiye’ye hizmet veriyoruz”

7 yıldır yerli marka olarak hizmet verdiklerini belirten Recep Kocayıldız, ”Sakarya’da 2 şube Kocaeli’de 1 şube ve internet üzerinden tüm Türkiye’ye hizmet vermekteyiz. Firmamız bebek, çocuk, genç mobilya, tekstil ve araç gerek üzerine kurulmuştur. Malum olduğu üzere şu anda yaşamış olduğumuz bir ekonomik kriz var. Bu süreç hem esnafımızı hem üreticiyi hem de nihai tüketiciyi olumsuz anlamda etkiliyor. Bu olumsuzluklar nelerdir? Ürün çeşitliliğine ve ürüne ulaşamamak. Ulaşsak bile fahiş fiyatlarda ulaşmak” dedi.

Döviz kuruna karşı büyük kampanya

Başlatmış oldukları kampanyadan bahseden Kocayıldız, “Biz GençBebe firması olarak sattığımız tüm ürün gruplarında en uygun fiyat garantisini veriyoruz. Bunun yanı sıra artan fahiş fiyatlara karşı durabilmek için özellikle bebek tekstili grubumuzda daha da uygun fiyatlı ürünler getirdik sizin için. Ürün çeşitliliğimizi artırdık ve kar marjımızı en aza indirdik ve bu şekilde sizlere daha iyi hizmet vermeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bu çalışma sakarya’dan başlayan bir akım olacaktır”

Diğer sektör temsilcilerine seslenerek çağrıda bulunan GençBebe firması temsilcisi Recep Kocayıldız, “Firma olarak inanıyoruz ki yapmış olduğumuz bu çalışma Sakarya’dan başlayan bir akım ve örnek olacaktır. Tüm esnafların ellerinde bulunan ürünleri kar marjlarını en aza indirerek halkımıza sunması direk üreticiden ürünü nihai tüketiciye ulaştırmamız bu süreci daha hızlı atlatmamızı sağlayacaktır. Yapmış olduğumuz bu örnek çalışma kapsamında bizleri izleyenlere buradan sesleniyorum. Mağazalarımıza gelen müşterilerimiz bu çalışmaya direk şahit olabilirler. Gelemeyen müşterilerimiz için ise internet portallarımız açık 7/24 sizlere hizmet vermekteyiz. Hepinizin bu kampanyadan faydalanmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni