Genel
Giriş Tarihi : 25-11-2021 16:45   Güncelleme : 25-11-2021 16:45

Gelecek Partisi bir güne 4 program sığdırdı

Gelecek Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Faruk Albay, Başkan Yardımcısı Neriman Seçkin ve Kadın Kolları Başkanı Sevim Çobanoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yoğun ve keyifli program gerçekleştirdi

Gelecek Partisi bir güne 4 program sığdırdı

Gelecek Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Faruk Albay, Başkan Yardımcısı Neriman Seçkin ve Kadın Kolları Başkanı Sevim Çobanoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yoğun ve keyifli program gerçekleştirdi.

İlk programda emekli öğretmenlerle buluşuldu. 18 emekli öğretmenle Sami Özkurt Et Lokantasında keyifli sohbet gerçekleştirilerek hayır duaları isteyen Gelecek Partisi,  öğretmenlere gül dağıttı.

İkinci program

Gelecek Partisi ikinci programında esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaflar dertlerini, dileklerini ve isteklerini Gelecek Parti’siyle paylaştı. Esnafla bu sıcak konuşma esnasında kahve içildi.

Üçüncü program

Engelsiz kafede üçüncü program gerçekleşti. Engelsiz Kafe’de bulunan Başkan Albay‘ın da ilkokul öğretmeni olan emekli öğretmen Sevim Saruhanoğlu ile oturulup hoş sohbet gerçekleştirilip mazi anıldı. Başkan Albay emekli öğretmen Saruhanoğlu’na gül takdim etti.

Dördüncü program

Dördüncü programda engelsiz kafe’de gerçekleştirdiler. Gelecek Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Albay, Başkan Yardımcısı Seçkin ve Kadın Kadınları Başkanı Çobanoğlu  engelli çocuklar ve öğretmenleriyle buluştu. Buluşmada keyifli sohbet gerçekleştirildi. Çocuklarla şakalaşıp, onların gülmesini sağlayan Başkan Albay, öğretmenlerini unutmayarak gül dağıttı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni