Genel
Giriş Tarihi : 24-03-2022 13:03   Güncelleme : 24-03-2022 13:03

Gelecek Kadınları Sahaya İndi

İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çobanoğlu “Masa başında projelerimizle, sahada çalışmalarımızla söz edilen bir kadın kolları olacağız

Gelecek Kadınları Sahaya İndi

İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çobanoğlu “Masa başında projelerimizle, sahada çalışmalarımızla söz edilen bir kadın kolları olacağız. Tüm İl ve ilçelerimizde çalınmadık kapı, kazanılmadık gönül bırakmayacağız” dedi.

Geçirdiği rahatsızlık sonrası ilk ziyaretlerini gerçekleştiren Çobanoğlu, 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesi kadın kollarının teşkilat yapılanmasının etraflıca ele alındığı bir toplantı düzenleyerek, Gelecek kadınlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Sakarya İl Sosyal Politakalar Başkanı Sevilay Gönen’in de yer aldığı toplantıda alınan kararların sahada aktif uygulanacağını vurgulayan Çobanoğlu “2023 seçimlerinde bizde varız. Prf.Dr.Ahmet Davutoğlu liderliğinde Türkiye’de Gelecek var sloganı çıktığımız bu yol Türkiye’nin geleceğini, gençlerimizin geleceğini belirleyecek çok büyük ve değerli bir misyonu temsil etmektedir.

Dolayısıyla bu önümüzdeki süreci en doğru ve en verimli şekilde değerlendirmek, teşkilat faaliyetlerimizi de en doğru şekilde planlamak mecburiyetindeyiz. Gelecek kadınları hep sahada olacak. Masa başında projelerimizle, sahada çalışmalarımızla söz edilen bir kadın kolları olacağız” dedi.

İlk ziyaret ilçemizin çınarlarına

Geçirdiği rahatsızlık sonrası ilk ziyaretlerini gerçekleştiren Sevim Çobanoğlu Yaşlılara Saygı Haftası münasebeti ile ilçemizin çınarlarını ziyaret etti. Çobanoğlu “Büyüklerimiz, gerek aile yaşantımızda, gerek toplumsal yaşantımızda daima el üstünde tutulmuş ve baş tacı edilmiş, dünümüz ve bugünümüz arasındaki en değerli köprüdür. Bizler de imkanlarımız doğrultusunda yaşlı vatandaşlarımızın yanında olmaya, onlarla birlik ve beraberlik içerisinde olup hayat tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Bugün ziyaret ettiğim büyüklerimin nezdinde tüm yaşlılarımızın haftasını kutluyor, hepsine sağlık, sıhhat ve huzurlu bir ömür diliyorum” diye konuştu.

Gelecek kadınları sahaya indi

Bir güne 5 ayrı program sığdıran Gelecek Kadınları Katlı pazar yeri esnaflarını ziyaret etti. Sevim Çobanoğlu şöyle devam etti “Vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla istişarelerimiz bizlere yol haritası belirleyecek. Dolayısıyla ziyaretlerde esnaflarımızın talepleri üzerine aksiyon alacağız. Gelecek Partisi olarak her zaman esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

LC Haber Ajansı’na ziyaret

Esnaf ziyaretleri sonrası LC Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci yazar Levent Candan’ı ziyaret eden Gelecek kadınları ağırlıklı olarak Gelecek Partisi çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundular. Çobanoğlu, LC Haber çalışmalarını yakınen takip ettiğini belirterek Sakarya yerel basınının çalışmalarımıza verdiği destek için sizlerin nezdinde teşekkür ederim” dedi. İmtiyaz sahibi Candan ise ziyaretten duyduğu memnuniyete dile getirerek ‘’Her zaman kendimizle yarışıyoruz, tek gayemiz en doğruyu en hızlı şekilde sunarak  kamuoyunu aydınlatmak’’ ifadelerini kullandı.  

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni