Genel
Giriş Tarihi : 29-09-2021 20:15   Güncelleme : 29-09-2021 20:15

‘’Geç oldu, temiz oldu, güzel oldu’’

Onların hikâyesi şöyle başladı; Ayşe Tahsin çifti 12 yıl önce birbirlerine söz vermişlerdi

‘’Geç oldu, temiz oldu, güzel oldu’’

Onların hikâyesi şöyle başladı; Ayşe Tahsin çifti 12 yıl önce birbirlerine söz vermişlerdi. Evlendikten 12 yıl sonra düğün yapan çift sözlerini tuttu. Tahsin Cellek ve eşi Ayşe Şavkın verdiği sözü 12 yıl sonra, Fatma Kiremitci ve Murat Cellek çifti 5 yıl sonra tuttu.

Ayşe-Tahsin çifti 12 yıl önce evlenerek dünya evine girmişti. Tahsin Cellek, eşi Ayşe Şavkın’a 12 yıl önce nikâh kıyılırken bir söz vermişti.  Tahsin Cellek çok sevdiği eşi Ayşe’ye verdiği sözü 12 yıl sonra tuttu.  Evlendikleri dönemde maddi imkânsızlıklardan dolayı düğün yapamayan 3 çocuk sahibi âşık çift evliliklerinin 12. yılında gelinlik ve damatlık giyerek görkemli bir düğün ile evlendi. Çift düğün eğlencesini çocukları ile birlikte kutladı.

Çifte düğün organize edildi

Tahsin Cellek’in kardeşi Murat Cellek 5 yıl önce Fatma Kiremitci ile hayatını birleştirmişti. Fatma & Murat ve Tahsin & Ayşe çifti çifte düğün organize ederek dostlarına çifte mutluluk yaşattı. Görkemli düğün geçtiğimiz haftasonu Aytemiz Marine Tesisleri’nde gerçekleşti. Renkli görüntülerin yaşandığı düğüne çiftlerin yakın arkadaşları katıldı.    

Akif Yener yalnız bırakmadı

Düğünde; ‘’Onun Adı Efsane Sakarya’’ şarkısı ile bilinen ve Sakarya için özel olarak yazılan tek şarkıyı çıkaran Sakaryalı ünlü sanatçı Akif Yener sahne alarak kısa bir konser verdi. Unutulmaz düğünde Yener’in şarkıları ile dans edildi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni