Genel
Giriş Tarihi : 17-04-2022 15:38   Güncelleme : 17-04-2022 15:38

Fırtına Emlak’tan İftar Buluşması

Fırtına Emlak ve İnşaat Firması sahiplerinden Gökhan İn ve Serdar Kılcıoğlu, firma çalışanlarına iftar programı düzenlediler

Fırtına Emlak’tan İftar Buluşması

Fırtına Emlak ve İnşaat Firması sahiplerinden Gökhan İn ve Serdar Kılcıoğlu, firma çalışanlarına iftar programı düzenlediler.


Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde tanınmış ve başarılı şekilde faaliyet gösteren firmalarından biri olan Fırtına Emlak sahibi Gökhan İn, ortağı Serdar Kılcıoğlu ile birlikte düzenledikleri iftar yemeği programı için şunları söyledi:


” Adapazarı’nda sektör bazlı birçok yeniliğe imza attık ve bunu diplomalı olup işlerini profesyonelce yürüten takım arkadaşlarımız ile birlikte başardık. Birlik ve beraberliğimizin daimi olması, Ramazan Ay’ı münasebetiyle de bunu perçinlemek istiyoruz. Allah cümlemizin orucunu kabul etsin. Bu vesile ile tüm islam aleminin Ramazan Ay’ını kutluyorum” dedi.

Fırtına Emlak Firması sahiplerinden Gökhan İn, iftara katılan ekip arkadaşlarından olan Serdar Aydın, Ali Kepenek, Memduh Türkhan, Sabri Öztürk, Mehmet Karakaş ve Enes Karakaş ile birlikte iftar programlarını geleneksel hâle getireceklerini sözlerine ekledi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni