Genel
Giriş Tarihi : 09-11-2021 13:04   Güncelleme : 09-11-2021 13:04

Fatih Sunman ve Özcan Kam’dan LC Haber’e ziyaret

Bir fabrikada üst düzey yöneticilik pozisyonunda görev yapan, Hendek İlçesinin tanınmış işadamlarından Fatih Sunman beraberindeki Sakarya’nın tanınmış tanınmış siyasetçi ve matbaacılarından Özcan Kam ile LC Haber Ajansı binasını ve LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan’ı ziyaret etti

Fatih Sunman ve Özcan Kam’dan LC Haber’e ziyaret

Bir fabrikada üst düzey yöneticilik pozisyonunda görev yapan, Hendek İlçesinin tanınmış işadamlarından Fatih Sunman beraberindeki Sakarya’nın tanınmış tanınmış siyasetçi ve matbaacılarından Özcan Kam ile LC Haber Ajansı binasını ve LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan’ı ziyaret etti.

Gündemin tartışıldığı ve Siyasi Kulvarın değerlendirildiği ziyarette Levent Candan, Ajansımız plan ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Fatih Sunman ve Özcan Kam LC Haber Ajansı binasını beğendiklerini belirterek Gazetecilik mesleğinin duayenlerinden olan Candan’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Candan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’ziyaretiniz bizi çok mutlu etti, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni