Genel
Giriş Tarihi : 20-12-2021 11:59   Güncelleme : 20-12-2021 11:59

Esnaf Mehmet Demir’in destekçisi

Sakarya Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkan Adayı Mehmet Demir; beraberindeki güçlü kadrosu ile Adapazarı Güneşler Pazarını dolaşarak esnafın sorunlarını ve isteklerini dinledi

Esnaf Mehmet Demir’in destekçisi

Sakarya Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkan Adayı Mehmet Demir; beraberindeki güçlü kadrosu ile Adapazarı Güneşler Pazarını dolaşarak esnafın sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Sakarya Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkan Adayı Mehmet Demir, 13 Ocak’ta yapılacak kongre için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.  Esnafın sorunlarını dinlemek için saha çalışmalarına başlayarak, pazarcı esnafını ziyaret eden Mehmet Demir, beraberindeki yönetim kadrosu ile Adapazarı Güneşler Pazarı’nı ziyaret etti. Esnafla sektör hakkında istişarelerde bulunan Mehmet Demir, ‘’ her zaman esnafımızın yanında olacağız, sorunları onlardan dinleyeceğiz, çözümü hep beraber üreteceğiz’’ dedi.   

Esnaf Mutlu, Demir Mutlu

Mehmet Demir ve beraberindeki yönetim kurulu heyetinin ziyaretine esnaf yoğun ilgi gösterdi. Yeni yönetimde destek vereceklerini belirten pazarcı esnafı, Mehmet Başkan’a inanıyoruz vurgusu yaptı. Yönetim kurulu ile Pazar yerinden güzel dilek ve temenniler ile ayrıklarını belirten Demir, ‘’ esnafımızın bizi bu kadar güzel karşılamaları, Güleryüzleri bizi çok mutlu etti. Kendilerine bereketli işler dileyerek oradan ayrıldık. Çalışmalarımız devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

Esnaf yönetimde

Esnaftan oluşan yönetim kadrosu ile sorunlara anında müdahale edebileceklerini belirten Demir, ‘’ pazarın içinde mesleğin tam ortasında olan bir kadromuz var. Esnafımıza hakim, sorunlarına sıkıntılarına ortak güçlü bir kadro oluşturduk. Dolayısıyla sorunlara gün geçmeden anında müdahale edecek, esnafımızın her an yanında olarak gerekli hizmetleri sonuca daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaştıracağız’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni