Genel
Giriş Tarihi : 09-09-2020 20:54   Güncelleme : 09-09-2020 20:54

Erol Mütercimler e tepkilerin çoğalıyor

Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi Erol Mütercimler’in  Meltem tv de 03

Erol Mütercimler e tepkilerin çoğalıyor

Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi Erol Mütercimler’in  Meltem tv de 03.09.2020 tarihinde Sakarya ve Sakaryalılara ilişkin sözleri nedeniyle, Sakarya da Siyasiler ve Sosyal medyada tepkiler  artarak sürüyor.

Konuyla ilgili Vatan Partisi Sakarya İl Başkanı Kemal Ağralı; “İfade özgürlüğü sınırını aşarak, programda Sakaryamıza ve hemşerilerimize alenen hakaret ederek, aşağılamıştır. Öncelikle kendisinin bu sözlerini esefle kınıyoruz.

Her şeyden önce Sakarya İlinde yaşayan halkımız Vatanımıza ve Devletimize saygı ve sevgi ile bağlıdır. Bunun en belirgin örneği İstiklal Savaşımızda Kuvva yı milliye örgütlenmemizin en önemli merkezlerinden olmasıdır. Bazı kalkışmalara rağmen Büyük Millet Meclisi ne her zaman bağlı kalmış, mücadelenin her zaman ön safında olmuştur.

Tarih boyunca her zaman çalışmış, üretmiş ve ilerlemenin öncülerinden olmuştur.

Emperyalizm in yerli işbirlikçilerinin çoğu zaman din kisvesi altında halkımızın temiz duygularını sömürerek yönlendirmeleri yaşamın bir gerçeğidir. Bunda 1950 lerden bu yana mevcut yönetimlerin oy devşirme amaçlı yönlendirmeleri de etkin olmuştur. Özellikle 12 Eylül darbesi sonrası, her türlü bölücü ve gerici örgütlenmelerin önü açılmıştır. Akyazı da yaşanan İğrenç olay da bunların uzantılarından dır.

Yaşanan çirkin birkaç olayı tüm Sakarya halkına mal etmek, en hafif deyimiyle insafsızlıktır. Provokasyon kokan bu tavırları reddediyoruz.

Sakarya Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak tarafından suç duyurusunu destekliyoruz. Sonuna kadar da takipçisi olacağız.” Şeklinde konuştu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni