Genel
Giriş Tarihi : 23-09-2021 10:30   Güncelleme : 23-09-2021 10:30

Engelsiz Kafe için müjde verildi

Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Özcan Özen ve Yunus Gümüşel ile bir toplantı gerçekleştirdi

Engelsiz Kafe için müjde verildi

Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Özcan Özen ve Yunus Gümüşel ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda rehabilitasyon merkezi ve sosyal tesis projesi için yer tahsisi konusu gündeme geldi.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Ak parti İlçe başkanı Yunus Gümüşel’in katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda Sağlık Bakanlığına bağlı rehabilitasyon merkezi ve sosyal tesis projesi için müjdeli haber verildi. Ekim ayında engelsiz kafenin yer tahsisi gerçekleştirilecek. Toplantıda kafenin sahil dışında olması konusunda anlaşmaya varıldı.

 Dernek Başkanı Cemil Ertuğ yaptığı açıklama da ‘’ Siyasi partilerimizin temsilcilerinden isteğim bu konunun Belediye meclisinden oy birliği ile geçmesidir. Ekibimiz ve engelli üyelerimiz adına Sapancamız da ‘’Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği’’ adını taşıyan ilk ve tek Engelliler Derneği olmanın sorumluluğunu biliyoruz. Amacımız Kalıcı ve faydalı hizmetlerde bulunmaktır. Yakın bir zamanda meclisteki AK Parti Milletvekili Serkan Bayram’a da projelerimiz ve çalışmalarımız hakkında bir sunum gerçekleştireceğim. Ayrıca MHP Grup Başkan vekili Levent Bülbül ve İYİ parti genel başkan yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır başta olmak üzere bazı milletvekileri ile görüşmeler gerçekleştireceğim.’’  İfadelerine yer verdi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni