Genel
Giriş Tarihi : 04-06-2022 17:47   Güncelleme : 04-06-2022 17:47

EMŞAV Sakarya İl Başkanlığına Levent Bal seçildi

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Sakarya İl Başkanı Levent Bal oldu

EMŞAV Sakarya İl Başkanlığına Levent Bal seçildi

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Sakarya İl Başkanı Levent Bal oldu.

Kısa adı EMŞAV olan Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Sakarya İl Başkanlığına daha önce başkan vekilliği görevini yürüten Levent Bal seçildi.

Başkanlık görevine layık görenlere şükranlarını sunan Sakarya İl Başkanı Levent Bal, sorunlarla ilgileniyormuş gibi yapmayacaklarının altını çizerek vakıf olarak kendilerine düşen görevleri ciddi anlamda en iyi şekilde yürüteceklerini ifade etti.

Başkan Levent Bal, açıklamasında, " Devletimiz zaten bizlerin yanında, sorun oluştuğu taktirde bile gerekeni yapıyor. Biz sivil toplum kuruluşu olarak yaşanan veya yaşanabilecek sorunlar için destek ve moral verebilmek adına aracıyız. Şehit ve gazilerimizin kutsal emanetlerinin yanında olarak destek vermeyi sürdüreceğiz. Şu anda çok şükür kimsenin mağduriyeti söz konusu değil." dedi.

Başkan Levent Bal, ayrıca" Devletimiz ve Emniyet Genel Müdürlügü'müz şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her daim yanlarında ve tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Devletimiz tüm imkânlarını şehit ailelerimize ve gazilerimize seferber etmektedir. Biz ve bizim gibi sivil toplu kuruluşları da şehitlerimizin emanetlerini ve gazilerimize sık sık ziyaretler ve moral programlarıyla devletimiz gibi milletimizin de onların yanlarında olduğunu ve yalnız olmadıklarını hissettirme gayesinde sorumluluk bilincinde görev yapıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Çok değerli ve kıymetli insanlardan oluşan bir yönetim kurulu belirlediklerini söyleyen Başkan Levent Bal, yardım ve desteklerini esirgemeyen üyelere de teşekkürlerini iletti.

Yeni oluşan Yönetim Kurul Listesi:

Başkan Levent Bal, 2. Başkan Kamil Özkan, Aykut Saban, Yusuf Haldızoğlu, Ebubekir Adıgüzel, Melih Sınırcı ve Mesut Büyükarslan

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni