Genel
Giriş Tarihi : 29-09-2021 18:53   Güncelleme : 29-09-2021 18:53

Emircan ve Beyza rüya gibi bir düğünle evlendi

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkan Vekili İrfan Çelik biricik oğlu Emircan’ı evlendirdi

Emircan ve Beyza rüya gibi bir düğünle evlendi

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkan Vekili İrfan Çelik biricik oğlu Emircan’ı evlendirdi.  Çiftin nikahını; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce kıydı.

Ankara Sakaryalılar Vakfı Başkanı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkan Vekili İrfan Çelik’in oğlu Emircan Çelik, Turgut Kesen kızı Beyza Kesen ile üst düzey isimlerin katılımıyla Masal Garden da gerçekleşen görkemli bir düğün ile evlendi.  Renkli görüntülerin yaşandığı düğüne belediye başkanları ve üst düzey yöneticilerden oluşan seçkin davetli topluluğu katılım sağladı.  Aslen Sakarya Kocaali’li olan Ankara Sakaryalılar Vakfı başkanı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkan Vekili olan ve başarılı çalışmalara imza atan Sakarya’nın tanınmış isimlerinden İrfan Çelik ve Emine Çelik çiftinin yakışıklı oğulları Emircan Çelik ile Turgut Kesen ve Bahriye Kesen çiftinin güzeller güzeli kızı Beyza Kesen geçtiğimiz hafta sonu Masal Garden da gerçekleşen muhteşem karşılama töreninin ardından kıyılan nikâh  töreni ile evlenerek dünya evine girdi. 

Üst düzey bürokratlar bu düğünde buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin nikâhı kıydığı törende; Beyza & Emircan Çelik çiftinin Şahitliğini ise; Fiskobirlik Genel Başkanı Lütfi Bayraktar, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Genel Başkanı Arif Ümit Uztürk, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) eski Genel Başkanı Salih Kılıç, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan üstlendi.  Katılan davetliler arasında; Bilim ve Teknoloji Bakan Yardımcısı, Sakarya Eski Milletvekili Doç. Dr. Hasan Ali Çelik ve THK Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve CHP Kocaali İlçe Başkanı Mithat Sarı ile Belediye meclis üyeleri, siyasi parti yöneticileri, muhtarlar, iş, siyaset, medya, spor, STK, sağlık, askeri camiadan tanınmış isimlerde yer aldı. Cemiyete gelemeyen davetliler ise, çektikleri telgraf ve yolladıkları çiçeklerle, Beyza & Emircan çiftini tebrik etti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni