Genel
Giriş Tarihi : 23-04-2022 12:56   Güncelleme : 23-04-2022 12:56

Elektrik sektörünün öncü firmaları iftar programında buluştular

Bara Elektronik ve Netelsan tarafından organize edilen iftar programında, şehrin önde gelen elektrik taahhüt ve satış alanında faaliyetlerini sürdüren firmaları biraya geldiler

Elektrik sektörünün öncü firmaları iftar programında buluştular

Bara Elektronik ve Netelsan tarafından organize edilen iftar programında, şehrin önde gelen elektrik taahhüt ve satış alanında faaliyetlerini sürdüren firmaları biraya geldiler.

Bara Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kaplan, NETELSAN Batı Karadeniz Saha Sorumlusu Mustafa Ağaçlı’nın ve Sakarya Elektrikçiler Odası Başkanı İbrahim Öner, elektrik taahhüt ve satış alanında faaliyetlerini sürdüren şehrin önde gelen firmaları Bara Elektronik ve Netelsan tarafından organize edilen Güneşler Merkez Mahallesinde bulunan Reisoğlu Restorant’ta iftar yemeğinde buluştular.


Birçok alanda fikir ve görüş alışverişinin yapıldığı iftar programında yeni projeler ve yeni ürünler de misafirlere tanıtıldı.

Yüzde 100 yerli sermaye gücü

İftar yemeğine katılan NETELSAN Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Mustafa ağaçlı; konuşmasında, sektöründeki faaliyetlerine 1989 yılında başlayan Netelsan, Bina İletişim Sistemleri, Görüntülü Diafon Sistemleri, IP Akıllı Ev Sistemleri, Hırsız Alarm Sistemleri, Yangın Alarm Sistemleri, Sensörlü Aydınlatma Armatürleri, Exit Acil Yönlendirme ve Acil Aydınlatma Armatürleri, Akıllı Kapı Kilitleri ve en son Anahtar Priz Ürün Grupları üzerine ürünlerinin AR-GE’si, tasarımı ve üretimlerinin tamamını kendi bünyesinde yapan ender firmalardan birisi olan Netelsan %100 yerli sermaye ile Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sakarya bölgesinde “Bara Elektromarket” ile güç birliği yaparak yeni bir bayilik anlaşması imzaladık. Umarım gelecekte Sakarya bölgesinde daha güçlü olacağız.” dedi.

Bara Elektro Market Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kaplan, Netelsan ile yeni kurulan iş ortaklığı modelinin Sakarya’da ve yakın gelecekte Batı Karadeniz Bölgesinde elektrikçi esnafının en yakın çözüm ortağı olacağını söyledi. Kaplan, konuşmasının sonunda fiyat avantajı, ürün kalitesi ve hizmet kalitesi olarak iddialı bir strateji ortaya koyacaklarını ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni