Genel
Giriş Tarihi : 14-01-2022 19:08   Güncelleme : 14-01-2022 19:08

EGT Turizm Kartepe’de Fark Yarattı

Sakarya’nın Lider Turizm Acentelerinden Erden Gökhan Turizm Acentesi, düzenlediği günübirlik ve konaklamalı turlar ile fark yaratmaya devam ediyor

EGT Turizm Kartepe’de Fark Yarattı

Sakarya’nın Lider Turizm Acentelerinden Erden Gökhan Turizm Acentesi, düzenlediği günübirlik ve konaklamalı turlar ile fark yaratmaya devam ediyor. EGT Turizm’in vatandaştan alkış toplayan turunda durak, Kartepe Sisli Vadi oldu.

Ekonomik fiyatı ve kaliteli hizmet anlayışı ile diğer turizm acentelerinden ayrılan ve Sakarya’nın en çok tercih edilen acentesi haline gelen EGT Turizm, organize ettiği günübirlik ve konaklamalı turlar ile vatandaşa şehrin stresinden kaçış kapısı aralıyor. EGT Turizm’in perşembe günü gerçekleştirdiği Kar Tepe Sisli Vadi Turu katılan vatandaşlardan tam not aldı. Günü Birlik olarak gerçekleştirilen ve 90 kişinin katılım sağladığı turda sucuk ekmekten canlı müziğe kadar her şey acente tarafından düşünüldü.

Canlı müzik ile doyasıya eğlence

Kışın gözde turları arasında gelen Kar Tepe Sisli Vadi Turunda dileyen katılımcılar kayak yaparken, EGT Turizm canlı müzik ile ruha hitap etti. Klarnet ve Gitar çalınan ortamda şarkılar ses sistemi ile desteklendi. Misafirlerin müziğe eşlik ettiği karlı ortamda yöresel halk oyunları da oynandı. EGT Turizm bir sonraki turu 14-15-16 Ocak tarihleri arasında 1 gece 2 gün olarak Kapadokya’ya, 23 Ocak Pazar Günü İstanbul’a, 29 Ocak Cumartesi günü ise Abant’a gerçekleştirecek.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni