Genel
Giriş Tarihi : 17-01-2022 18:28   Güncelleme : 17-01-2022 18:28

EGT Tur Kapadokya’da

Erden Gökhan Turizm (EGT) Cuma Akşamı bir gece konaklamalı yapmış olduğu Kapadokya Turu ile yine sevenlerini eğlendirmeye başardı

EGT Tur Kapadokya’da

Erden Gökhan Turizm (EGT) Cuma Akşamı bir gece konaklamalı yapmış olduğu Kapadokya Turu ile yine sevenlerini eğlendirmeye başardı. Tura katılan misafirlerine kültürel bir gezi ve tatil imkânı sağlayan EGT Tur, Nevşehir’in rüyası Kapadokya Bölgesinde gezilmedik yer bırakmadı.

EGT Tur bu kez soluğu Kapadokya’da aldı. Avanos Alp Otel’de konaklama imkânı sağlanan turdan vatandaşlar yine memnun ayrıldı. 

Birçok yer gezildi

EGT Tur farkı ile Kapadokya bölgesi karış karış gezildi. Katılımcılar; Ürgüp, Göreme, Ihlara Vadisi, Selimiye Katedrali, Hayal Vadisi, Aşk Vadisi, Asmalı Konak, Yeraltı Şehri, Uçhisar Kalesi, Güvercinlik Vadisi, Çömlek Atölyesi, Tuz Gölü, ONX Değerli Taş Atölyesi, Turasan Şarap Mahzeni, 3 Güzeller’i gezdi. Balon Kalkış Seremonisi ile görsel şölen yaşayan misafirler EGT Tur’un sağladığı imkanlardan doyasıya yararlandı.

EGT’de sınırsız hizmet

Gidiş dönüş ulaşım ücretleri, otel konaklaması, çevre gezileri, rehberlik hizmeti, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, sağlık koruma paketi ve seyahat sigortasını şirket bünyesinde karşılayan EGT Tur vatandaşlara uygun fiyata kaliteli hizmet verme anlayışını sürdürüyor.

Geziler devam edecek

Gezilerine hız kesmeden devam eden EGT tur, 23 Ocak Pazar günübirlik Uludağ turu/ İstanbul turu ve  19 Ocak Çarşamba günü günübirlik Kartepe turuna hazırlanıyor.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni