Genel
Giriş Tarihi : 08-09-2022 18:45   Güncelleme : 08-09-2022 18:45

Eğlencenin yeni adresi Flamingo Park açıldı

Sakarya’nın sevilen ve tanınan simalarından iş insanı Soner Keskinkaya, Sakarya’nın Pamukova İlçesinde eğlence severlere yepyeni bir doğa alanı ve deneyimi sunuyor

Eğlencenin yeni adresi Flamingo Park açıldı

Sakarya’nın sevilen ve tanınan simalarından iş insanı Soner Keskinkaya, Sakarya’nın Pamukova İlçesinde eğlence severlere yepyeni bir doğa alanı ve deneyimi sunuyor.

2020 yılından beri çalışmaları devam eden Flamingo Park açıldı. Sakarya Pamukova’da 20 Bin m² alan üzerinde kurulan tesis Sakarya’nın en büyük hayvanat bahçesi olarak öne çıkıyor. Flamingo Park hakkında açıklama yapan Soner Keskinkaya, ailelerin birçok şeyi bir arada bulabileceği ve beraberinde birçok anı biriktirecekleri bir yaşam alanı hayal ettiğini belirterek, ‘’Şehir hayatı insanları daha hızlı ve stresli yaşamaya mecbur bırakıyor. Biz de bu keşmekeşten, gürültüden uzak, çocukları ile birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri, deşarj olabilecekleri bir mekânı sunmak istedik ve Flamingo Park’ı hayata geçirdik. Hayata geçirdiğimiz hayvanat bahçemiz, nefis lezzetlerle dolu restoranımız, bungalov, halı saha, basketbol sahası, tenis kortu gibi spor alanlarımız, çocuk oyun alanları, süs havuzu, yöresel lezzetler marketimiz var. Yine çok önemsediğimiz ata tohumlarından üretilmiş, organik sebze meyve seralarımız bulunuyor. Ziyaretçilerimiz gelip bizzat elleriyle toplayarak ürünleri alabiliyorlar. Bungalov evlerimizde kalarak Flamingo Park’ın tadını doya doya çıkarabiliyorlar. Önümüzdeki dönemde Aquapark ve ATV parkuru da eklemeyi planlıyoruz. Tüm bunlar konforlu ve eğlenceli bir doğa alanı oluşturmak için özenle planlandı ve her süreci ince ince düzenlendi. Flamingo Park’tan ayrıldığında insanların kendini daha mutlu ve iyi hissetmeleri en büyük arzumuz.’’ dedi. 

Zaman kum gibi akıp gidecek

Sakarya’nın en büyük, tek hayvanat bahçesini kurduklarını ve burada bulunan hayvanlar için gerekli bakımı ve sağlık şartlarını sağlayacak tüm donanımları hazırladıklarını ifade eden Keskinkaya, ’’150 farklı cins hayvanımız bulunuyor. Flamingolarımız var tabii, ismimizle müsemma onlara en güzel koşulları sunmak için sürekli çalışıyoruz. Ördek, sülün, kaz, papağan, tavus kuşu, devekuşu gibi birçok kanatlı çeşidimiz var. Atlarımız da bulunuyor ayrıca binicilik hizmeti de veriyoruz. Midilli ve shetland atlarımız da var. Eşek, koyun, sanem keçisi, köpek, kurt, sincap, kaplumbağa ve balıklarımız mevcut. Gezerken birçok hayvan ile özellikle tavşanlarımız ile karşılaşabilirsiniz. Ayrıca 3 ırk maymunlarımız da oldukça sevimliler. Hayvanlarımız bizim için en kıymetli varlıklar onlara çok değer veriyoruz. Flamingo Park’ın bizim için en önemli alanı hayvanat bahçesi diyebiliriz.’’ Şeklinde birçok hayvan türüne ev sahipliği yaptıklarını ve her nevi sağlık bakımlarının kontrollerinin yapılarak gözetildiğini söyledi. Doğada temiz havada spor yapmanın çok önemli olduğunu düşündüklerini ve bu konuda spor alanlarını Flamingo Park içinde bulundurduklarını dile getiren Keskinkaya, tenis kortları, çim saha ve basketbol alanlarının spor yapmak isteyen tüm misafirlerimiz için açık olduğunu ve karşılaşmalar ile turnuvalar düzenlendiği bilgisine yer verdi.

Müşterinin gereksinim duyacağı her şey var

Restoran ve Bungalov Evleri hakkında ayrıntılar paylaşan Soner Keskinkaya, ürün yelpazelerini oldukça geniş tuttuklarını belirterek, ‘’Gelen herkesin damak zevkine hitap etmek istiyoruz. Fast Food ürünlerinden kebap-ızgara çeşitlerine kadar her türlü yemeği bulmanız mümkün. Ustalarımızı da işinin ehli ve harika lezzetleri çıkarabilen kişilerden seçtik. Yani Flamingo Park’ı tercih ederken Restoran’da misafirlerimiz için önemli bir etken olacak. Ayrıca kahvaltılarımızda da iddialıyız. Harika bir manzara karşısında keyifli bir kahvaltı yapmak mutlulukla ilgilidir biliyorsunuz. Bu nedenle kahvaltı menümüze de çok çeşitli ve lezzetli ürünler tercih ediyoruz. Bungalov evlerimizde 4 kişi rahatlıkla konaklayabilir. Ücretlendirme kişi başı değildir. Günlük kiralama usulü olarak evlerimizi sunuyoruz. Evlerimizde her türlü konforu sunduk ve misafirlerimiz doğanın tadını çıkarması için uygun şekilde dizayn ettik. Bahçelerde masa sandalye ile hoş sohbetler için ortamları hazırladık. Yine Bungalov Evlerimizde kaldıklarında kahvaltı dahil birçok etkinlikten de ücretsiz yararlanmaları sağlıyoruz. Böylece hafta sonu kaçamakları için ailece gelebilecekleri güzel bir alternatif sunmuş olduk. Kurdukları ekiple beraber çok çalıştıklarına ilişkin vurgu yapan Keskinkaya, müşteri memnuniyetini artırmak, olumlu bir şekilde gelişmek ve daha iyi hizmet verebilmeyi amaçladıklarını belirterek, “İleriye dönük bu yaşam alanında insanların istekleri ve beklentisi doğrultusunda her türlü gelişimi sağlamak en büyük heyecanımız olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Flamingo Park Adres: 

Ahiler Mahallesi, Ahiler Sokak, No: 14, Pamukova/Sakarya Bilecik-Eskişehir yolu üzerinde, Sakarya-Pamukova tarafına gelindiğinde yardımcı yön tabelaları mevcuttur. İletişim ve Rezervasyon: 444 8 571 - 0532 456 35 64. Hayvanat bahçesi, At biniciliği, Resturant (Kahvaltı, dünya mutfağı, ızgara çeşitleri, vitamin bar, Şark köşesi, Bungalov, Yöresel ürün dükkanları, Sera bahçesi, Çocuk oyun parkları, Halı saha, Tenis kortu, Otopark alanı, Çalışma Saatleri: 08:00-22:00 (Hayvanat bahçesi 20:00’a kadar açıktır.),Flamingo Park Adres: Ahiler Mahallesi, Ahiler Sokak, No: 14, Pamukova/Sakarya Bilecik-Eskişehir yolu üzerinde, Sakarya-Pamukova tarafına gelindiğinde yardımcı yön tabelalarını mevcuttur.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni