Genel
Giriş Tarihi : 28-02-2022 13:41   Güncelleme : 28-02-2022 13:41

Duayenler LC Haber’de

Sakarya Makine İmalatçıları Birliği Derneği (SAMİB) Kurucu Başkanı, SAMATO Kariyer Merkezi Kurucu Başkanı ve Proje Lideri, Kar Teknoloji Bilişim Mühendislik Sanayi (KARMETAL) Yönetim Kurulu Başkanı, Makine İhracatçıları Birliği (MAİB) Yönetim Kurulu Üyesi, Metin Kar ile Türkiye’nin yakından tanıdığı ressam, emekli öğretmen Metin Aşoğlu ve Dünya Gazetesi Sakarya Temsilcisi Hasan Coşkun, LC Haber Ajansı'nı ziyaret ettiler

Duayenler LC Haber’de

Sakarya Makine İmalatçıları Birliği Derneği (SAMİB) Kurucu Başkanı, SAMATO Kariyer Merkezi Kurucu Başkanı ve Proje Lideri, Kar Teknoloji Bilişim Mühendislik Sanayi (KARMETAL) Yönetim Kurulu Başkanı, Makine İhracatçıları Birliği (MAİB) Yönetim Kurulu Üyesi, Metin Kar ile Türkiye’nin yakından tanıdığı ressam, emekli öğretmen Metin Aşoğlu ve Dünya Gazetesi Sakarya Temsilcisi Hasan Coşkun, LC Haber Ajansı'nı ziyaret ettiler.

Savaş çok sürmez

Gündem de olan Rusya-Ukrayna arasındaki savaşın ekonomik boyutuna ilişkin değerlendirme yapan Sanayici ve İş insanı Metin Kar, ihracatın donma noktasına geldiğini belirterek her ülkenin bu durumdan olumsuz etkileneceği vurgusunu yaptı.

Rusya'nın elindeki en büyük kozun doğalgaz olduğunun belirtildiği konuşmada, Avrupa'nın buna ilişkin alternatifi olmadığı ve savaşın çok fazla süreceğini düşünmediklerini dile getirdiler.

İnanmak başarmanın yarısıdır

Ajans hakkında bilgiler veren Gazeteci&Yazar Levent Candan, bahanelere sığınmadan eldeki imkanlar doğrultusunda yapabileceklerinin en iyisine gayret gösterdiklerini belirterek, " Allah'ın izniyle çok daha iyi yerlere geleceğiz. Bize inanan ve desteklerini esirgemeyen herkesten Allah razı olsun." dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni