Genel
Giriş Tarihi : 01-11-2021 14:31   Güncelleme : 01-11-2021 14:31

Doğal yaşamın yeni adresi; Derin Irmak Cafe & Restaurant

Derin Irmak Cafe & Restaurant sağlıklı ve doğal, tamamı katkı maddesi içermeyen ürünlerinin yanı sıra Sapanca’nın en güzel yerinde doğa ile iç içe olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor

Doğal yaşamın yeni adresi; Derin Irmak Cafe & Restaurant

Derin Irmak Cafe & Restaurant sağlıklı ve doğal, tamamı katkı maddesi içermeyen ürünlerinin yanı sıra Sapanca’nın en güzel yerinde doğa ile iç içe olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Kullanılan ürünlerin tamamı el yapımı ve işletme içerisinde titizlikle yapılıyor. 

Murat Övünç’ten Ender Saraç’a bir çok ünlünün ve üst düzey bürokratların uğrak mekanı olan ve 10 yıldır hizmet veren, derin ırmak cafe & restaurant geniş ürün yelpazesi, farklı ve sıradışı lezzetleri, doğal ahşap konsepti ile Sapanca’nın gözde mekanlarından biri haline geldi. 

İşletme sahibi Alican Kovar ; ‘’ Ürünlerimizin tamamı doğal ürünler. Derin ırmak cafe & restaurant olarak önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyeti. Beğenmeyen müşteriden para almıyoruz. Çok şükür ki daha önce böyle birşeyle karşılaşmadık. Müşterilerimiz buradan güleryüzle ayrılıyor. Bizim için önemli olan şey de bu. ‘’ dedi. 

Genişleyen yeniliklere açık ürün portföyü 

Derin ırmak müşterilerine sadece doğal değil aynı zamanda bir çok farklı ve bilinmeyen yöresel lezzetleri deneme imkânı da sunuyor. Domates reçelinden ceviz reçeline pek çok recel çeşiti bulunuyor. İşletme sahibi Alican Kovar katıldıkları yörex fuarında gördüğü yeni lezzetlerinde menüye ekleneceğini belirtti. 

Ünlülerin uğrak yeri

Birçok ünlünün uğrak mekânı Derin Irmak; Nilgün Batu, Ender Saraç, Murat Övünç, Hakan Ulç, Öykü Gürman gibi birçok ünlüyü misafir etti. 

Kovar; ‘’ birçok tanınan sima geliyor. Fenomenlerin zaten ardı arkası kesilmiyor. Onlarda inanın belki bazı yerlerde, ücrette ödemiyorlardır ama bize gelip ücret ödüyorlar. Çünkü biz onları davet etmiyoruz. Onlar birilerinin tavsiyesiyle geliyorlar. Şehir de en büyük reklamımız bu. Bize gelenler memnun kaldığı için, bizleri reklam yapıyorlar. Bizde fiyat ayrımı yapılmıyor. Herkese aynı ücretler üzerinden hizmet veriyoruz. ’’ dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni