Genel
Giriş Tarihi : 30-08-2021 18:45   Güncelleme : 30-08-2021 18:45

DGSKON Başkanı Aygündüz'den 30 Ağustos mesajı

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker AYGÜNDÜZ, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayımladı

DGSKON Başkanı Aygündüz'den 30 Ağustos mesajı

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker AYGÜNDÜZ, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Önce O inandı. Sonra bir millet inandı. “Zafer” işte o zaman kazanıldı!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutanlığında kazanılan ve Kurtuluş Savaşımızın en önemli destanlarından birisi olan Büyük Zaferin 99. yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz.  30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk Milleti’nin İstiklal Mücadelesini bütün dünyaya haykırdığı ve sonucunda zaferle taçlandırdığı altın bir sayfadır. Şanlı Türk tarihimizdeki bu zafer vatanımıza göz diken ve topraklarımızı işgale kalkışan devletlere bunun hiçbir zaman gerçekleşemeyeceğini göstermiş, Aziz Milletimiz bu zaferle, bayrağımızın dünya var olduğu sürece gönderden indirilemeyeceğini bütün dünyaya bir kez daha ilan etmiştir. Bu millet; ebediyen var olacak, var olduğu sürece de varlığından, birliğinden asla taviz vermeyecektir. Türk Milletinin bölünmez bütünlüğü dünya durdukça devam edecektir.

30 Ağustos 1922'de kazanılan büyük zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal'in önderliğinde kazanılan ve kurtuluş savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan bu büyük zaferin ardında milletimizin istiklal ve hürriyet aşkı ile kahraman ordumuzun cesaret ve fedakârlığı vardır. Kahraman atalarımızdan aldığımız güçle, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız. Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ve şuur her an, her saniye canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

"Türkiye Cumhuriyet'i ilelebet payidar kalacaktır" Mustafa Kemal Atatürk

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümü dolayısıyla bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan Aziz Türk Milletini, Gazilerimizi ve Kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarını kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. "Ne Mutlu Türk'üm diyene" 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni