Genel
Giriş Tarihi : 31-05-2021 14:29   Güncelleme : 31-05-2021 14:29

DGSK ziyaretlerini sürdürüyor

Yaptığı başarılı çalışmalarıyla ülke genelinde adından sıkça söz ettiren, her zaman ve her konuda Başkent Ankara’da Sakarya’lılık ruhunu her fırsatta yaşatan, yardımsever ve hemşeri canlısı, Türkiye’deki spor dalında birçok çalışmada da imzası bulunan Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker Aygündüz ile AK Parti Sakarya Aday Adaylarından, Seçim Uzmanı, Sakaryalı İşadamı, DGSK AR-GE Proje Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Tandoğan  Ankara’da üst düzeyde ziyaretlerde bulundu

DGSK ziyaretlerini sürdürüyor

Yaptığı başarılı çalışmalarıyla ülke genelinde adından sıkça söz ettiren, her zaman ve her konuda Başkent Ankara’da Sakarya’lılık ruhunu her fırsatta yaşatan, yardımsever ve hemşeri canlısı, Türkiye’deki spor dalında birçok çalışmada da imzası bulunan Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker Aygündüz ile AK Parti Sakarya Aday Adaylarından, Seçim Uzmanı, Sakaryalı İşadamı, DGSK AR-GE Proje Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Tandoğan  Ankara’da üst düzeyde ziyaretlerde bulundu.

MKE GENEL MÜDÜRÜ YASİN AKDERE ZİYARETİ

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker Aygündüz; beraberindeki Konfederasyon AR-GE Proje Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Tandoğan ile birlikte Ankara’da üst düzeyde bulunan Sakaryalı bürokratlara ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında; ilk olarak Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı Makine ve Kimya Endüstrisi’ne (MKE) Genel Müdürü olarak atanan Sakaryalı Yasin Akdere'yi, AR-GE Proje Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Tandoğan ziyaret eden Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu (DGSK) Genel Başkanı Türker Aygündüz; konfederasyon genel çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

ERSİN AKMA VE DR. ERKAN KILIÇ İLE BAŞBAŞA

Ardından yine Sakaryalı olan Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Genel Başkanı Ersin Akma’yı da ziyaret eden ziyaret eden DGSK Genel Başkanı Türker Aygündüz ile AR-GE Proje Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Tandoğan; sonrasında TC İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Dr. Erkan Kılıç’ı ziyaret etti. DGSK Genel Başkanı Aygündüz ve Tandoğan; Dr. Kılıç ile Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonunun Haziran ayında yapacakları etkinlikler ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni