Genel
Giriş Tarihi : 05-12-2021 12:47   Güncelleme : 05-12-2021 12:47

DGSK Öğrencilere Malta Tatili İmkânı Sağlayacak

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu, Malta Cumhuriyeti Büyükelçiliğini ziyaret etti

DGSK Öğrencilere Malta Tatili İmkânı Sağlayacak

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu, Malta Cumhuriyeti Büyükelçiliğini ziyaret etti. Ziyarette gerçekleştirilen protokol ile öğrencilere Malta Cumhuriyeti’nde misafir olma imkânı sağlanacak.

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker Aygündüz öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarete, Strateji Geliştirme Başkanı Kemal Altan da katılım sağladı. Türkiye Büyükelçisi Theresa CUTAJAR'a yapılan ziyarette Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu plan ve projelerden bahsetti, yapılacak faaliyetler gündeme getirildi.

Öğrencilere Malta Cumhuriyeti’nde tatil imkânı

 Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu görüşmeler sonrası öğrencilere müjdeyi verdi. Yapılan iş birliği protokolü doğrultusunda konfederasyonun kültür turu kapsamında Malta Cumhuriyeti’ne göndereceği üyeler gezi ve spor etkinliklerine katılabilecek. Ülkemizde Malta Cumhuriyeti Büyükelçiliği destekleri ile gerçekleştirilen protokol doğrultusunda tüm illerde öğrencilere kitaplar hediye edilecek, çeşitli yarışmalar düzenlenecek ve düzenlenen yarışmalarda başarılı olan öğrenciler sömestr tatilinde Malta Cumhuriyeti’nde bir haftalık gezi programı kazanacaklar.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni