Genel
Giriş Tarihi : 10-02-2022 15:28   Güncelleme : 10-02-2022 15:28

Deva Partisi Serdivan İlçe Başkanlığı Kadın Çalışmaları esnaf ziyaretinde

Deva Partisi Serdivan İlçe Başkanlığı Kadın Çalışmaları ekibi esnaf ziyaretleri yapıyor

Deva Partisi Serdivan İlçe Başkanlığı Kadın Çalışmaları esnaf ziyaretinde

Deva Partisi Serdivan İlçe Başkanlığı Kadın Çalışmaları ekibi esnaf ziyaretleri yapıyor.

Deva Partisi Serdivan İlçe Başkanlığı Kadın Çalışmaları ekibi Ali Babacan’ın ekonomi ve dış politika hedeflerini, Deva Partisi Genel Merkezi’nin kadın politikaları projelerini ve Serdivan İlçe Başkanlığı’nın çalışmalarını Sakarya esnafına duyurmak amacıyla ziyaretlerde bulundu.

Arsper Perde ve Kadiroğlu Pastaneleri gibi onlarca esnaf ziyaret edildi ve verimli sonuçlar alındı. Ali Babacan’ın hizmet anlayışının dürüstlük ve liyakat sahibi olmak üzerine kurulu olduğu Sakarya halkına anlatıldı. Ali Babacan’ın Sakarya halkı tarafından tanındığı, sevildiği ve takip edildiği gözlemlendi.

Serdivan Kadın Çalışmaları Başkanı Sevinç SAY ; “Serdivan İlçe Yönetimi ve Kadın Çalışmaları olarak Serdivan ilçesi halkına tek tek ulaşacağız. Ülkemizin yararı için Deva partisi yönetim anlayışımızı ve projelerimizi onlara ulaştırıp düzgün, saygılı, faydalı siyaset ile hizmet edeceğiz. Genel Merkez Kadın Polikalarımızın başlattığı “İş Başa Düştü ” projesini halkımıza faydalı siyaset adına aktarıyoruz ve toplantılar yapıyoruz. Girişimci olmak isteyen bay , bayan, ev hanımı, çalışan ve gençlere destek eğitimleri veriyoruz. Online veya yüz yüze olmak üzere. Tüm Sakarya halkını davet ediyoruz.” dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni