Genel
Giriş Tarihi : 18-01-2022 18:12   Güncelleme : 18-01-2022 18:12

Davulcu’dan Kongre Öncesi LC Haber’e ziyaret

Sakarya Fotoğrafçılar Ressam ve Tabelacılar Odası Başkan Adayı Cevat Davulcu Kongre Öncesi LC Haber Ajansı’nı ziyaret etti

Davulcu’dan Kongre Öncesi LC Haber’e ziyaret

Sakarya Fotoğrafçılar Ressam ve Tabelacılar Odası Başkan Adayı Cevat Davulcu Kongre Öncesi LC Haber Ajansı’nı ziyaret etti.

Sakarya Fotoğrafçılar Ressam ve Tabelacılar Odası eski başkanı ve yeni Başkan adayı Cevat Davulcu Kongre Öncesi durum değerlendirmesi yapmak ve hayırlı olsun dileklerini iletmek için LC Haber Ajansı’nı ziyaret etti. Özen Fotoğrafçılık sahibi Cevat Davulcu, LC Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Levent Candan’a yaptığı ziyarette eski başkanlık sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalardan bahsetti. Gazeteci & Yazar Levent Candan, Davulcu'nun başkanlık dönemindeki çalışmalarını takip ettiğini ve üyelerin de memnun olduğunu belirterek, Başkanlık yolunda başarılar diledi. Davulcu, ziyaret sonunda Candan’a ‘’Ofisinizi çok beğendim, çalışmalarını haberlerini yakından takip ediyorum, başarılarının devamını dilerim. Levent Candan çok daha güzel işlere imza atacak ben size güveniyorum’’ dedi.
Ziyaretten duyduğu dile getiren Candan, ‘’Cevat'ı eskiden de tanırdım. Eski dostumdur. Başkanlık yolunda başarılar dilerim. Güzel işler yapacağına inanıyorum. Şimdiden sonuç herkese hayırlı olsun’’ ifadelerini kullandı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni