Genel
Giriş Tarihi : 26-04-2021 16:54   Güncelleme : 26-04-2021 16:54

Cumhurbaşkanı Osman; Sakarya’da Güç Birliği Partisi’nin misafiri oldu…

Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Abduvali Buğrahan Osman; Güç Birliği Partisi Sakarya İl Başkanı Reyhan Töremiş’in davetlisi olarak Sakarya’ya geldiği Sakarya’da büyük ilgi gördü

Cumhurbaşkanı Osman; Sakarya’da  Güç Birliği Partisi’nin misafiri oldu…

Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Abduvali Buğrahan Osman; Güç Birliği Partisi Sakarya İl Başkanı Reyhan Töremiş’in davetlisi olarak Sakarya’ya geldiği Sakarya’da büyük ilgi gördü.

Yeni Kurulan ve Sakarya’da birçok ilçede yönetim kurulu üyeleri ile birlikte teşkilatlandırma çalışmasını tamamlayan Ali Karnap kurucu Genel Başkanlığı’ndaki Güç Birliği Partisi’nin Kurucu Sakarya İl Başkanı Reyhan Töremiş; önceki gün Türkiye’de bulunan Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Abduvali Buğrahan Osman ve beraberindeki heyeti ağırladı. Kafe Karadeniz içinde bulunan Güç Birliği Partisi Sakarya İl Başkanlığı hizmet binasında Pandemi kurallarına göre gerçekleşen buluşmada; Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Eyüp Özbek; Güç Birliği Partisi’nin İl yöneticileri ve Sakarya ilçe başkanları da yer aldı.

Cumhurbaşkanı OSMAN: “Biz burada özümüzü görmüş gibi olduk”

Yaklaşık 5 yıldır Türkiye’de bulunan ve Sakarya’ya ilk defa geldiğini ifade eden Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Abduvali Buğrahan Osman; “Türkiye’nin birçok yerini gezdik. Her şehirde Doğu Türkistan’a yapılan zulümleri anlattık. Bu günde Allah’ın izniyle, Güç Birliği Partisi Sakarya İl Başkanı Sayın Reyhan Töremiş hanımefendinin davetiyle Doğu Türkistan’ı temsil ederek Cumhurbaşkanı Yardımcımız ve Danışmanlarımız ile birlikte Sakarya’ya geldik. Bizi burada ağırlayan herkese öncelikle teşekkür ediyorum Sakarya’daki vatandaşlarımıza Doğu Türkistan’dan selam getirdik. İlk defa gelmemize rağmen burada başta Güç Birliği Partisi Yöneticileri olmak üzere çok sıcak karşılandık, çok çok mutluyuz. Sizin gibi dostlardan Allah razı olsun. Biz burada özümüzü görmüş gibi olduk çok sevindik” diyerek duygularını dile getirdi.

 Başkan TÖREMİŞ: “Hareketimizin tek hedefi; halka hizmettir”

Partisi hakkında bilgi veren Güç Birliği Partisi’nin Kurucu Sakarya İl Başkanı Reyhan Töremiş; partilerinin Genel Başkanı Ali Karnap tarafından halka hizmet için bu hareketin kurulduğunu, Sakarya’da da bu anlayışla hizmet edeceklerini ifade ederek; “Amaçlanan güçlerin birleştirilmesi değil, birlikte güçlü olmaktır. Bizim için her insan değerlidir. Sosyal statüsü, etiketi, zenginliği, yoksulluğu ve dahi hiçbir vasfı bizim için önemli değildir. Güç Birliği felsefesinin temel anlayışı, bireysel ve kurumsal bağlamda gücün en doğru ve özellikle adil bir biçimde kullanılması adına etkin eğitim ve denetim mekanizmalarını oluşturmuştur. Güç Birliği hareketinin asla taviz vermeyeceği konuların başında, bireye tevdi edilen makamın, mevkinin, yani bireye verilen gücün bireysel menfaatler doğrultusunda kullanılmasıdır. Bu şekilde davrananların olması durumunda çok ciddi disiplin tedbirleri uygulanacaktır. Bu hareket içerisinde bulunacak her bireyin, dava neferleri haline gelebilmesi için bu bilinci hayat felsefesi haline getirmesi şarttır” dedi.

Güç Birliği Partisi’nin misafiri oldu…

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni